Trendovi nas podstiču da razmišljamo izvan okvira kada je u pitanju naš lični stil – da probamo nove stvari, bilo da su u pitanju boje, printovi ili krojevi, kako bismo održali naše outfite svježim i inspirativnim. Ali ponekad, isplati se i osloniti se na klasične komade – look i komade koji izdrže test vremena. Od cvjetnih haljina do slojevitih odjevnih kombinacija, pa sve do klasičnih košulja koje će udahnuti novi život vašim omljenim farmerkama i monohormatskim spojevima, u nastavku pronađite top 5 kombinacija za proljeće iz Guess kolekcije.

FARMERKE + BLUZA + SANDALE

Kada je u pitanju proljećna uniforma, pitamo se šta bi to bilo u danima kada ne želite previše slojeva. Evo našeg predloga. Oslonite se na elegantnu logo bluzu sa lancem i trakama u kombinaciji sa zvonastim farmerkama (so old money), a zatim dodajte sandale sa tankim kaišićima.

Zvonaste ženske farmerke   Ženska logo bluza   Ženske sandale sa tankim kaišićima

ŽENSTVENA ROMANTIKA

Zaboravljeni elementi ženstvenosti u modi opet su in, a ima li boljeg načina da evociramo snagu prošlih, romantičnijih vremena od nošenja komada koji su epitomi ženstvenosti. Otkrijte glamuroznu dugu, svečanu haljinu koje će učiniti da vam svi zavide. Kada ženstvenom kroju dodamo i adut “čipkastog”, za rezultat dobijamo fuziju nježnih elemenata, koji su idealna paradigma, samo naizgled zaboravljene, feminine mode.

Elegantna haljina od čipke   Mini ženska torba   Zlatne sandale sa štiklom

LEŽERNA DNEVNA KOMBINACIJA

Stilizovanje trenerke nije nimalo lak zadatak! Iako je ovaj odjevni komad nekada bio namijenjen isključivo za sport i rekreaciju, danas je dio naših svakodnevnih modnih autfita, te uvijek pronalazimo nove načine kako da ih nosimo. Ideja je bezbroj, a ovo je naš predlog za stilizovanje. Cilj je postići udobnost i trendi izgled, a mnoge slavne dame iz svijeta muzičke i modne industrije su pokazale da je athleisure trend veoma primjenljiv.

Zvonasta ženska trenerka   Ženska majica sa cvjetnim logoom   Platnena ženska torba za plažu

NEZAOBILAZNI TVID

Sa dolaskom proljeća, u modnom smislu nam se ponovo otvaraju vrata za eksperimentisanje sa stilovima koji odražavaju svježinu i suptilnu eleganciju. Naravno, umjetnost maksimalizma ostaje, ali postoji sveopšti ojsećaj vraćanja bezvremenskim komadima (čitajte: quiet luxury trendu). Tvid, jedan od omiljenih materijala, ponovo se vratio u naše garderobe sa stilom, a budući da se radi o materijalu sa vrlo efektnom teksturom, savršeno se uklapa u proljećnje poslovne kombinacije.

Mini haljina od tvida   Ženski sako od tvida   Plavo-siva tvid torba

“ALL DAY, EVERY DAY” KOMBINACIJA

Teksas je jedan od najvažnijih materijala koji se može naći u svačijem ormaru. Znamo da nije uvijek lako naći savršeni par farmerki, ali definitivno najbolje farmerke su, naravno, one u kojima imate puno samopouzdanja. Kada “ubodete” pravi par farmerki, imate osjećaj da je čitav vaš izgled kompletan, na koji god način ih stilizovali. Ovog puta predlažemo kombinaciju sa prslukom od eko kože i chunky patikama.

Cvjetne ženske farmerke   Ženski prsluk od eko kože   Ženske patike sa chunky đonom

Odabrane favorite potražite u Guess mono brend radnji u shopping mallu BIG Fashion i Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Nikšiću, Kotoru (shopping mall „Kamelija“), Budvi i Baru, kao i na online shopu fashionandfriends.com i putem istoimene aplikacije.