Ako se i vi ujutro probudite s mišlju da nemate što da obučete, dobra vijest je da slobodno možete da izađete u spavaćici. Pidžama je novi must-have. Fashionistice misle samo o jednoj stvari, kako da pronađu savršenu haljina – pidžamu, jer se modni svijet vratio trend nošenja tankih svilenih haljina, bilo da su kraće ili dužine do poda. Ove haljine su sofisticirane i veoma otmene, pa su zavladale ulicama brojnih metropola. Možemo reći da su haljine koje podsjećaju na spavaćice glavni trend svuda u svijetu, ali i da se polako odomaćio i kod nas.

Lagane ljetnje končane haljine mogu vam pomoći u mnogim situacijama tokom vrelog ljeta. Ove haljine su, prvo, praktične, ne guzvaju se za razliku od ljetnjih haljina od pamuka ili od lana, drugo, odlično naglašavaju siluetu, i treće, prikladne su plažu, ali i za dnevnu šetnju, naravno u zavisnosti od modela haljine. Jednom riječju: one su univerzalni spas za ljetnje dane!

Melania Trump je na inauguraciji  nosila svijetlo plavu haljinu od kašmira američkog dizajnera Ralpha Laurena, za koju se nije moglo precizno definisati radi li se o haljini s  kratkim kaput – bolerom preko ili samo haljini neobičnog dizajna. Što trebate znati o kaput haljinama? Kaput haljine su takvog  kroja da naglašavaju ženstvenu siluetu. Dizajn je vrlo sličan kaputu, ali su linije blaže i nježnije kako bi se održala ravnoteža, baš na pola puta između haljine i kaputa. Savršen su komad za sve prilike.

Jedna od najpoznatijih urednica na svijetu, Anna Wintour, i dalje za vruće, ljetnje dane bira šarene koktel haljine damskog kroja koje joj najbolje pristaju. Najmoćnija žena u industriji mode, urednica prestižnog američkog modnog magazina Vogue za vrele ljetnje dane najčešće bira kratke, šarene haljine damskog kroja, koje joj najbolje pristaju, a prijatne su za nošenje. Odjeveni u neku od svojih omiljenih koktel haljina sa jakim printom, mamićete poglede gdje god se pojavite, i svakog puta iznova demonstrirati svoju viziju mode.

Haljine: Pinko, Trussardi, Versace – Butik “Blue Moon” Budva

Obuća, torba: Guess, Trussardi – Butik “Blue Moon”

Frizura: Đuro Krivokapić

Make – up: Sanja Krivokapić

Mjesto snimanja: Hotel resort “Slovenska plaža”

Fotografija: Jevgenija Žilina