Svaka sezona donosi novitete, ali ipak, često nam se čini kako se noviteti samo ponavljaju u ciklusima. Kada je manikir u pitanju, gotovo se možemo kladiti da će se u proljeće nositi pastelne nijanse, u ljeto jarke boje, za jesen su rezervisane tamne, duboke nijanse, a zima najčešće prolazi u znaku šljokica. Naravno, osim trendi nijansi laka, nokti se mogu ukrasiti na bezbroj načina. Trend koji će sasvim sigurno zavladati noktima ovog proljeća je geometrija! Geometrija na noktima je čak i u Pinterestovim predviđanjima prisutna kao  jedan od najvećih trendova za ovu godinu, a pretraživanje upravo ovog pojma poraslo je za 83%.

Ovakvi nokti su šik, atraktivni i što je najbolje od svega, mogu biti toliko jednostavni ili toliko komplikovani koliko vi želite. Gdje je onda problem? Opcije su beskrajne. Tačkice, trouglovi, prugice, kvadratići… Što biste vi odabrale?

Predlog našeg, ručno crtanog, geometrijskog manikira pogledajte na linku: https://www.instagram.com/p/Bf5vIRUDEH8/. Ukoliko na ovaj predivni ručni rad dodate trenutno najaktuelniji, bademasti oblik noktiju i nokte u nijansi svježe lavande, dobićete pun pogodak!

Nokti: Master Julija Knežević (Femme Fatale)