Nedavno je u Budvi otvoren luksuzni, prvi i jedini sertifikovani “ProNails Premium” salon. Otvaranjem ovog salona prijestonica turizma dobila je prostor u kojem će sve zainteresovane dame moći da uživaju u različitim tretmanima ljepote. U ponudi su usluge vezane za njegu  ruku i noktiju i stopala, frizerske usluge, sve vrste masaža kao i depilacijske usluge. Ono što ovaj salon čini drugačijim i, u smislu ponude, kvalitetnijim je usluga nadogradnje svilenih trepavica i depilacija sećernom pastom, što su novine na tržištu Crne Gore. Takođe, u salonu će jednom mjesečno gostovati omiljeni frizer među poznatim ličnostima, Stevan Radivojević, pa ćete i vi imati priliku da ga upoznate i dobijete glamuroznu frizuru.

 

Kvalitet proizvoda i nenadmašna sigurnost su prioritet u Pro Nailsu, čiji klijenti zahtijevaju moderan izgled, kao i brzu, efikasnu i sigurnu uslugu. Pro Nails svojim klijentima pruža najbolju moguću njegu ruku, noktiju i stopala, koja će istaći njihovu ljepotu. Brojni potrošači su zbunjeni kada je u pitanju odabir salona za njegu lica i tijela. Svi oni žele da budu sigurni da će na jednom mjestu dobiti kvalitetnu uslugu, od strane profesionalnih lica. Vodeći svejtski brend u oblasti nege ruku, noktiju i stopala ProNails, je upravo iz tog razloga razvio koncept ProNails Premium salona. Na prvom mjestu, Premium salonima je da pružaju visoko kvalitetnu uslugu i da postanu za svoje klijente sigurno utočište ljepote, na kom je njega ruku, noktiju i stopala na prvom mjestu. ProNails Premium saloni potpuno su izbrendirani od ProNails-a, imaju jedinstven, standardizovan namještaj i kolorit. Veoma su inspirativni i primamljivi svojim klijentima. Pored toga, ovi saloni imaju i prodajni dio, gdje možete pronaći proizvode za ličnu njegu. Njihov asortiman proizvoda čine lakovi za nokte, proizvodi za njegu noktiju, kao i proizvodi za njegu stopala. Belgijski ProNails postoji u više od 60 zemalja širom svijeta, a kvalitet ovog brenda prepoznale su svjetski poznate dame kao što su: Kate Moss, Eva Longoria, bivša miss Belgije, a kod nas: Jelena Karleuša, Seka Aleksić, Goca Tržan i mnoge druge.

Uz nove ProNails kolekcije, predstojeća sezona proljeće/ljeto će biti u punom cvatu. Prisutni su svi pastelni tonovi, kao i šarenilo boja, koji nijesu za stidljive i povučene. Kolekcije su raznobojne i pomalo upadljive, što noktima daje svjež i veseo izgled.