Photo credits: Aleksandar Dmitrović

U TC Delta City biće postavljen Nike Corner. Preporučujemo  da ga posjetiš i saznaš kako je Air Max pokrenuo revoluciju u svijetu patika. Na tržištu su se pojavile prije više od  30 godina, kada je poznati Nike dizajner Tinker Hetfild osmislio potpuno novi koncept patika, karakterističnih po providnom vazdušastom đonu. Prvi model nazvan Air Max 1 zauvijek je promijenio ulogu koju su patike do tada imale u našim životima.

Photo credits: Aleksandar Dmitrović

Otkad je izašao na tržište pa sve do danas, Air Max model doživio je veliki broj dizajnerskih promjena, uvijek donoseći više udobnosti i stila. Tako su nastajali modeli Air Max 1, Air Max 90, Air Max 93, Air Max 95, Air Max 360, kao i posljednji u nizu Air Max 270, koji je „otišao korak“ dalje od svih. Sa vazdušastim đonom koji se proteže cijelom dužinom patike, predstavlja model  izuzetne udobnosti i fleksibilnosti.

Nadamo se da smo te zaintrigirali da u petak pokreneš sopstvenu revoluciju i pomjeriš  granice. Osmisli dizajn, predstavi ga na crtežu, zabavi se i osvoji Nike Air Max patike! Prati The Spot na društvenim mrežama Facebook i Instagram  i budi u toku sa novitetima i iznenađenima koje spremaju.