1. Gucci Hollywood collection

Mame su nam uvijek govorile da ne pristajemo na prosječno i da ne trošimo novac na trendovske modele. Nećemo pričati o mamama i tome da li su bile u pravu… ali biramo pogled iz našeg ugla: model iz Gucci Hollywood kolekcije, jer svijet treba da bude ukrašen, baš kao ovaj model. Sve manje od toga je ispod prosjeka, a na to, naravno, ne pristajemo.

2. Miu Miu Catwalk Evolution

Miu Miu model iz Catwalk Evolution kolekcije već je viđen, ali veoma aktuelan i po našem ukusu. Model je ukrašen setom kamenčića, koji ga ujedno čine i jedinstvenim komadom nakita. Model je savršen za one dame koje žele da svom outfit daju glamurozan i živopisan izgled, a mačkasti oblik je idealan za svaki oblik lica. Ovaj model definitivno je must – have model za ovu sezonu.

3. Bvlgari Serpenteyes

Bvlgari donosi nevjerovatnu ljepotu u svakodnevnim stvarima, pa je ovo glavni motiv njihove kolekcije. Kada je dizajn u pitanju, nema kompromisa i donose elegantne i bogate naočare. Model koji smo odabrali ima staklo koje je išarano printom koji izgleda kao tijelo zmije, što ih čini još interesantnijim.

4. Gucci GG0325S

U modnom svijetu Gucci je ime koje već duži niz godina uživa veliku popularnost, a bombastična kolekcija naočara ovog brenda očarala je sve zaljubljenike u modu i postala apsolutni modni imperativ ove sezone. Trendi dodaci s potpisom Gucci prisutni su u gotovo svim sferama i modnim stilovima, pa uveliko vladaju društvenim mrežama, gdje krase profile raznih celebritya i Instagram blogerki. Sunčane i dioptrijske Gucci naočare omiljeni su modni pečat ove sezone, koji idealno zaokružuje svaki outfit, pa se jednako dobro uklapaju u sofisticirani poslovni look, kao i u urbani streetstyle.

5. Gucci GG0252S

U našem top 5 postu, našao se i ovaj nevjerovatni Gucci model, koji će učiniti da izgledate kao diva!

Fotografija: Jevgenija ŽilinaMarko Gardašević