Nijedna žena ne treba da bude zarobljenica trendova i veličina koju drugi pokušavaju da joj nametnu. Svaka žena, pa i one koje nose odjeću većih brojeva, vole biti moderne i zavodljive. I mogu biti modne trendseterke i inspiracija ostalima. Ovog puta Lisca donosi nekoliko ideja za elegantan stil i zavodljiv izbor donjeg veša, čak i ako imate malo više oblina.

Donji veš uobičajeno je u crnoj, bijeloj ili boji kože. Ali, nema razloga da vaša garderoba bude dosadna. Među postojećim modnim trendovima izaberite svoj omiljeni, na primjer ove godine izuzetno su popularni cvjetni dezeni, kao i dezen sa tufnicama.

Visoke gaćice sakriju i blago stisnu stomak, a ujedno su poslednjih godina sve modernije. Možete ih kombinovati sa omiljenim grudnjakom, a možete priuštiti i malo raznolikosti, ako obično nosite grudnjake sa pjenastim korpicama, ponekad isprobajte i grudnjake sa žicom. Djelovaće vam nešto lakši, a svejedno će osigurati odličnu potporu grudima.

Iznenadite sebe i dragoga nečim zaista sexy: iako to neće biti vaš izbor za svaki dan, priuštite u svom garderoberu i donji veš za posebne prilike i za vaše samopouzdanje.