U petak je “Kuća hemije” u svom ekskluzivnom objektu na Bulevaru Džordža Vašingtona u Podgorici, organizovala promociju novog Aura Total Pro! tečnog pudera. Na promociji je predstavljen ovaj tečni puder, a popularna šminkerka Mina Burić kreirala je look uz pomoć ovog noviteta, ali i ostalih Aura proizvoda.

Total pro! je tečni puder koji je toliko bogat da se doslovno stapa sa kožom i daje joj izgled savršenstva! Njegova formula omogućava jaku moć prekrivanja, koja je dugotrajna (čak i do 12h). Svilenkasti mat finiš daje i naglašava prirodan izgled tena, a tu je i second skin efekat, uz koji je udobnost i lagodnost nošenja tokom cijelog dana zagarantovana. Puder se brzo i lako razmazuje, pa nema osjećaja “teške” šminke, a sadrži posebne pigmente koji maksimalno povećavaju učinak intenzivnosti boje i sjaja prilikom stapanja sa kožom. Rezultat je zaglađen, izjednačen i hidriran ten, uz svježu i blistavu kožu. Pogodan je za sve tipove kože, kao i za sve one koji žele profesionalni izgled kože lica. Novi Total Pro! tečni puder učiniće da vaš ten izgleda kao djelo profesionalnog šminkera.

Komapanija “Aura” je, inače, osnovana 1996. godine u Nišu, a od tada su postali lideri u proizvodnji i distribuciji kozmetike na Balkanu. Naziv “Aura” potiče od latinske riječi aurum, što znači zlato i sjaj zore. Aura je fluidna svjetlost koja okružuje ljudsku figuru. Svjesni činjenice da imaju samo jednu priliku da pridobiju povjerenje svakog od klijenata, svaki proizvod je kreiran kao proizvod najvišeg mogućeg kvaliteta. Moraju da iznenade svoje klijente, da ih iznenade kvalitetom. Cio asortiman “Aura” proizvoda je proizveden od najkvalitetnijih sirovina, što je dovelo do saradnje sa svjetskim liderima u proizvodnji kozmetike. Prate najnovije tehnološke inovacije, trendove boja u kozmetici, kao i trendove u dizajnu proizvoda. “Život, ljubav, ljepota” jesu Sveto trojstvo u jednom slobodnom, nezavisnom biću; ono se ne može mijenjati, niti odvajati.

*Fotografija: Aleksandra Drašković