Brend „NINIA“ predstavlja svijet ekskluzivnih, visoko kvalitetnih i originalno dizajniranih dječijih haljinica za specijalne prilike. Sa istom pažnjom i posvećenošću kreiraju i kaputiće, suknjice, bluze, majice, kao i veliki broj asesoarnih predmeta koji čine svijet dječije mode savršenim. Svakoj kreaciji je posvećena posebna pažnja u svakom njenom detalju. Veliki broj visoko kvalitetnih materijala, originalno uklopljenih i ručno dorađenih u svaki pojedinačni model predstavlja posebnost, koja odlikuje njihove haljinice.

Inspiraciju za svoj hobi, za kojim je i oduvek gajila veliku želju, dizajnerka brenda Sanja Konjović, našla je u rođenju trojki, Aleke, Lare i Dragića. Prvi, pojedinačni komadi garderobe su nastajali samo za Aleku i Laru, a brend „NINIA“ nastaje u želji da svoj hobi pretvori u svoje poslovno i životno opredjeljenje. Sanja je, rukovodeći se time da u ponudi do tada nije postojala adekvatna garderoba za posebne prilike, vjerovala da će uz originalan, napredan i smio dizajn, ali i uz visoki kvalitet napraviti nešto što će obožavati mnoge male princeze. Specifičnost u njenom pristupu dizajnu je nekarakteristična kombinacija dezena materijala visokog kvaliteta a istovremeno visoke funkcionalnosti modela. Takav pristup dizajnu iziskuje kompleksnost u izradi i ručnu izradu detalja.

Brend je nastao i počeo sa radom 2010.godine, iz velike ljubavi kreatorke Sanje Konjović prema dječjoj modi. Najprije kao potpuni novitet na tržištu, još uvek mali i nov brend, „NINIA“ svečane  haljinice kao i prateći asesoar polako su pronalazile put do srca mnogih princeza. Tokom poslovanja i nastupa na tržištu, „NINIA“ proizvodi su bili prepoznati kao smjeli i originalno dizajnirani, uvijek uz visok kvalitet izrade i upotrebu najkvalitetnijih materjala. „NINIA“ danas broji hiljade zadovoljnih malih dama širom svijeta koje nose ove modele. Tokom 2012. Kompanija „NINIA“ se opredijelila za nov koncept poslovanja i počela je saradnju sa najvećim maloprodajnim lancem za prodaju garderobe i igračaka u Srbiji, kompanijom „Dexy Co Kids“. Ubrzo izlaze i na ino tržište. Počinje izvoz u Crnu Goru i saradnja sa najvećim maloprodajnim lancem dječije garderobe i igračaka u Crnoj Gori, kompanijom „Kids Land“, a kasnije i u ostale zemlje u regionu.

Total look: Kids Land

Majica, suknja, rajf: Ninia

Bunda: Coccodrillo

Čizme: UGG

Frizura: Đuro Krivokapić

Fotografija: Marko Gardašević