ORI prirodna kozmetika najveće je otkriće u poslednje vrijeme, a konceptom ovog brenda su svi oduševljeni. ORI donosi 5 različitih putera za tijelo, a svaki od njih ima odličan sastav, jer osim shea putera, sadrže mnogo lijepih sastojaka, kao što su ulje jojobe, bademovo i maslinovo ulje, pčelinji vosak i vitamin E.

ORI kaže da njihovi puteri za tijelo sa svojim emolijentnim dejstvom bogato njeguju i hrane kožu satima, čineći je mirisnom i mekom na dodir. Kvalitetan sastav na čelu sa ši puterom, bademovim i maslinovim uljem i vitaminom E, podstiču regeneraciju kože i imaju snažan anti – age efekat, a izuzetno lagana tekstura omogućava ekstremnu moć upijanja i ne ostavlja kožu masnom. ORI Body Butter liniju čini 5 različitih verzija: shea, orange, guava & cucumber, black vanilla i coconut. Već po samom imenu, jasno je i u čemu je osnovna razlika, jer svi obavljaju isti posao, a vaše je da na osnovu ličnih preferencija izaberete najljepši miris i ambalažu.

Obzirom na to da je nama ženama dizjan jako važan, moramo napomenuti da ORI puteri za tijelo dolaze u prelijepim, jako kvalitetnim ambalažama zanimljivih boja. Svaku ambalažu karakteriše odlična štampa, koncizan i jasan tekst o namjeni proizvoda, sastavu i rok upotrebe. Svaka verzija putera ima različitu boju ambalaže, a osim toga, na poklopcu se nalazi karakteristična fotografija, koja jasno određuje što se krije ispod.

Tekstura putera je jako lijepa, prilično su gusti, a opet jako kremasti i mekani ispod prstiju. Lijepo se razmazuju, ne ostavljaju bijeli trag ukoliko baš ne pretjerate sa količinom i dosta brzo se upijaju. Nakon nanošenja, koža je mekana i prilično glatka. Nije masna, ali se osjeća svilenkasti, baršunasti film pod rukom, kao i blagi sjaj. Što je najvažnije, nema prividnog osjećaja hidratacije, već koža i sjutradan izgleda savršeno, meka je i mirisna. Odlični su za svako doba godine, jer imaju zahvalnu teksturu a nijesu previše teški, pa ćete imati utisak da dobijate optimalan nivo hidratacije. Količina od 200 ml garantuje da će vam, uz svakodnevnu upotrebu, puter potrajati oko dva mjeseca.

Kompletan ORI asortiman dostupan je u novootvorenom Organic Concept Store-u u Tivtu.