Polutrajna BB krema se implementira mikroiglicama u površinski sloj vaše kože i daje vam prirodnu bazu koja će trajati od 6 do 9 mjeseci. BB krema se miješa do savršenstva i tonira prema vašoj nijansi tena nakon čega se pomoću dermapen uređaja ubacuje pod kožu. Ovaj tretman će vašoj koži pružiti laganu do srednju pokrivenost, ublažiti fleke, regulisati hiperpigmentaciju, otkloniti ožiljke (ožiljke od akni), pjege, crvenilo i posvijetliti tamne krugove na podočnjacima. Originalni holivudski BB Glow tretman radi se preparatima kompanije Stayve iz Koreje.

Što očekivati od BB Glow tretmana?

Ovaj tretman je dizajniran tako da poboljša izgled vaše kože, s vidljivim poboljšanjima koja se mogu prepoznati odmah nakon prvog tretmana! Dakle, ublažava se vidljivost ožiljaka (ožiljaka od akni), pjega, fleka i tamnih podočnjaka, kao i vidiljivost sitnih bora, a pore na koži se sužavaju. Rešava se problem hiperpigmentacije i crvenila kože, a koža je nakon tretmana hidrirana, jedra, svjetlija i sjajnija.

Tretman će kod nas ekskluzivno biti dostupan kod naših dragih “Sophie’s Beauty Line”, gdje će i svi zainteresovani kozmetičari 8. marta na Masterclass-u moći da nauče sve napredne tehnike BB Glow Skin tretmana i postanu dobro plaćeni profesionalci sa sertifikatom. Mjesta za obuku su ograničena, stoga se prijavite što prije i uplatom avansa osigurajte svoje mjesto. Za sve prisutne na obuci obezbijeđen je nevjerovatan popust na kupovinu dermapen uređaja. Takođe, u periodu od 7-9. marta biće aktuelna akcijska promo cijena tretmana, i to u iznosu od 100 eura.