PRX-T33 hemijski piling je inovativni piling koji je razvila italijanska kompanija WiQo Med. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu, ovaj hemijski piling ne uklanja samo izumrli površinski sloj kože, već veoma brzo prodire u dublje slojeve i dovodi do aktivacije procesa regeneracije, pri čemu ne dolazi do oštećenja epidermisa. PRX-T33 hemijski piling je poboljšana, ekskluzivna formula pilinga na bazi trihlorsirćetne kisjeline (TCA) i ne zahtijeva dug period oporavka, za razliku od ostalih hemijskih pilinga.

Zahvaljujući odlično izbalansiranom odnosu kozmetički aktivnih supstanci (33% TCA kisjelina i hydrogen peroksid) , upotreba PRX – T33 proizvoda u tretmanima biorevitalizacije kože je moguća kod svih tipova kože, različitih uzrasta i u svim godišnjim dobima! Dejstvo proizvoda se sastoji u stimulaciji faktora rasta fibroblasta, bez nastanka upalnih procesa i oštećenja kože (nema ljuštenja kože). Trihlorsirćetna kisjelina (33%), vodonik – peroksid i Kodžik kisjelina u određenim koncentracijama imaju izbjeljujući efekat, otklanjaju fleke, hipermigmentacije i druge nepravilnosti sa kože. Indikacije su ublažavanje ožiljaka, dubinsko čišćenje pora od komedona, strije, melazma, biorevitalizacija lica, dekoltea i tijela, te poboljšanje opšteg stanja kože za 30%.

Najčešće se primenjuje kod: ublažavanja ožiljaka, melazme, usporavanja procesa starenja kože, ublažavanja postojećih bora, poboljšanja hidratacije kože, popravljanja tonusa kože i proširenih pora i mitisera, a koristi se i kao redovna njega i za održavanje stanja kože. Tretman je bezbjedan, bezbolan, bez neželjenih dejstava (alergijskih reakcija, iritacija, opekotina), rezultati su odmah vidljivi i nema perioda oporavka. Može se raditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim procedurama: meoterapija, mezoniti, hijaluronski fileri, radio – talasi, laserski tretmani.

Procedura u zavisnosti od tretirane regije u prosjeku traje oko 30 minuta, a koža je nakon tretmana neodoljivo blistava, svježa i glatka! U zavisnosti od individualnih potreba kože, kozmetolog može preporučiti da se tretman uradi samo jednom, ili može predložiti učestalost i trajanje tretmana prema individualnim potrebama kože klijenta. Preporuka je da se ciklus PRX-T33 procedura ponavlja na svakih 6 mjeseci.

Hemijski piling PRX – T33 možete odraditi u estetic studiu “Aleksandra” u Budvi.