Od danas je zvanično krenuo sa radom jedinstveni portal o estetici i medicini, JollyWoman aesthetic! JollyWoman Aesthetic je inovativan projekat u oblasti digitalnih medija sa primarnim ciljem da olakša savremenoj ženi odabir kozmetičkih i estetskih usluga u zemlji. Responzivan i intiutivan dizajn, najnovije tehnologije korišćene u izradi web platforme, vrhunski tim stručnjaka iz oblasti web dizajna i programiranja i harmoničan pristup realizaciji projekta stvorili su digitalni kutak posvećen ljepoti čijim će se stranama žene rado vraćati.

Idejni tvorac projekta i vlasnik koncepta je Jovana Šipčić, koja nakon decenijskog iskustva u radu u oblasti digitalnih i štampanih medija, okuplja tim profesionalnih saradnika i dolazi na ideju o jedinstvenom konceptu – online beauty savjetniku moderne žene.

Fenomenalne fotografije za najavu ovog portala uradio je poznati fotograf Đorđe Bukvić, čije su fotografije objavljene i  u Vogue magazinu. Projekat su na snimanju podržale i prelijepe dame, pjevačica Kija Kockar, voditeljka popularnog show-a “Ami G” Tijana Stoisavljević Milutinović, kao i divna manekenka i voditeljka emisije “Desetka” Daniela Boracheva.

Šminka: Marija Jolić i Slađana Janković

Frizura: Ivana Mitrović za Studio Blond i Natalija Zubac Obradović za Estetic studio 7

Stajling: Amina Hasanbegović

Obuća: Šafran

Nakit: Helenadia

Torta: Njegomir torte