Biciklističke pantalone

Stari – novi trend i dalje je na snazi, a riječ je o biciklističkim. Ovaj modni trend je nastao krajem devedesetih, a prva ga je “vratila” Kim Kardashian, kada je predstavila nove kreacije iz kolekcije njenog muža. Međutim, biciklističke nijesu samo modni hir Kim Kardashian, već su pravi trend za kojim već par sezona luduju žene širom svijeta. Sve su popularnije, kako na modnim pistama, tako i u street style kombinacijama, a ovog proljeća najveći hot u kombinaciji sa njima su duksevi, koji su takođe u proteklom periodu doživjeli ogromnu ekspanziju. Poznate dame nose biciklističke sa duksevima, majicama, oversized sakoima i jaknama, sa masivnim patikama i štiklama.

Cvjetne haljine

Romantični stil odijevanja se vratio na velika vrata. Volani, nježne boje, cvjetovi na haljinama, košuljama, suknjama, jaknama. Predlozi sa Nedjelja mode, između ostalog, su da ove sezone budete lepršave i vesele u cvjetnom printu. Haljine, odijela, suknje, sakoi ili košulje – na vama je da izaberete, ali nemojte propustiti priliku da ponesete ovaj dezen. Naš favorit su haljine, sa kojima je ženstvenost zagarantovana. Haljine ističu figuru i čine da se osjećamo poželjnima. Sjetite se samo starih diva iz Hollywood-a i crno- bijelih filmova. Iako se cvjetni dezeni automatski povezuje sa toplijim vremenom, oni se, zapravo, mogu kombinovati tokom cijele godine. Cvjetne haljine pomalo nadahnute sedamdesetim godinama su veliki hit ove sezone, a možete da ih nosite na nekoliko načina: uz čizme, štikle ili baletanke. Šta god da odaberete, nećete pogriješiti. Kao i svaki šareni komad, cvjetnu haljinu kombinujte sa jednobojnim komadima, a ukoliko ste baš hrabre pokušajte da ga kombinujete sa drugim printom. Cvijeće na haljinama je univerzalni simbol ženstvenosti, stoga se prepustite veličanstvenom cvjetnom dezenu i pustite vašu unutrašnju sreću da cvjeta kroz vašu garderobu!

Šljokice u svakoj prilici

Kako početi proljećnu sezonu, ako ne šljokicama? Iako je Novogodišnja euforija ostala iza nas, izgovor da budete izuzetne, fantastične i bajkovite nije potreban, kao ni opravdanja za izostanke sa posla dok boravite ushopping centrima. Nosite svjetlucavo bez obzira na godine! 20, 30, 40+, što da ne? Ukažite na moć nošenja odabirom jedinstvenih komada od štrasa. Preporuka dolazi iz kuće Guess, iz njihove nove kolekcije rađene u saradnji sa svjetskim idolom tinejdžerki, Jennifer Lopez. Svjetlucavost šljokica asocira na magiju, svijet mašte, boginja, vila, čarobnjaka. Po našem mišljenju, šljokice predstavljaju savršen omaž atmosferi u kojoj se odvija magija pokreta, igra svjetlosti, ali i senzualnih pogleda koji izazivaju čežnju. Isto tako, suvereni su simbol glamura, svjetlosti i svečanosti. Iako je period šljokica, disko kugli i prazničnog raspoloženja iza nas od nas, smatramo da ovakve komade možete nositi tokom cijele godine i u različitim prilikama. Uz jednu ovakvu kombinaciju svjetlucavih komada izgledaćete stylish, sexy, ali istovremeno i cool.

Frizura: Sophie’s Beauty Line

Style: Guess, Fashion & Friends (Delta City, I sprat)

Patike: Trussardi, butik “Firma”

Čizme, torba: iBlues

Naočare: Dior So Light

Rajf: Diamonds & Pearls

Fotografija: Božo Žunjić