Na ljetnjoj pozornici Azul Beach Resort Montenegro by Karisma u Ulcinju odigraće se najpopularnija predstava „Idem putem pa zagrlim drvo“, po tekstu Miodraga Karadžića i režiji Jane Maričić. Predstavu igra naš poznati glumac Andrija Milošević, a biće prikazana u 2 termina, i to 26. i 27. juna od 21h. Nakon Beograda, Novog Sada, Minhena, Beča i Ciriha, monodrama, kao najuzbudljiviji ali i najteži žanr ovog vrhunskog komičara, nasmijaće vas do suza.

Konačno se predstava igra u Crnoj Gori koja je i bila inspiracija za istu. Ljetnja pozornica Azul čiji je kapacitet 600 mjesta obezbijediće svakom posjetiocu dovoljno komfora da u predstavi uživa napolju a uz poštovanje epidemioloških mjera.

“Publika će biti oduševljena! Riječ je o tragikomediji u kojoj muškarac u 40-toj godini traži idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje njegova mama, koja ga bolje poznaje od njega samog. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaliječi predlaganjem raznim kandidatkinja. Ipak, vama ostavljamo da saznate kraj predstave u prijatnom ambijentu našeg rizorta” – rekli su organizatori predstave iz Azul Beach Resort Montenegro by Karisma.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih hotelskih grupacija na svijetu koja, pored Crne Gore, uspješno posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Kolumbiji i na Jamajci. Poslovna strategija ove grupacije potpuno je orijentisana ka gostima i inovativnim konceptima koje je izdvajaju od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni posjetioci, ali i brojne nagrade i priznanja, poput prestižne AAA 5 Diamonds i AAA 4 Diamonds nagrade. Takođe, Karisma hoteli se redovno nalaze na najcijenjenijim listama iz oblasti turizma i ugostiteljstva, poput onih koje objavljuju Conde Nast Traveller, Trip Advisor i magazin Forbes. Više informacija o Karisma Hotels & Resorts možete naći na www.karismahotels.com.

Novootvoreni ultra all-inclusive hotel u Crnoj Gori savršena je ljetnja oaza za porodice, parove i prijatelje koji traže najbolje ljetovanje ispunjeno dobrim provodom i opuštanjem. Azul Beach Resort Montenegro by Karisma smješten je na Velikoj plaži u Ulcinju, najdužoj pješčanoj plaži na crnogorskom primorju i jednoj od najdužih u Evropi.

Sa prizorima od kojih zastaje dah, bilo da je to izlazak ili zalazak sunca, ovdje ćete osjetiti luksuz, zadovoljstvo i radost. Vaše ljetovanje ovdje može biti bez brige i obaveza jer će se uigran tim ovog svjetski poznatog lanca hotela pobrinuti za sve ostalo. Više informacija o Azul Beach Resort Montenegro možete naći na www.azulbeachmontenegro.com ili putem telefona +382 20 405 881.