Tokom toplijeg dijela godine minimalizujemo sadržaj kozmetičke torbice, stavljajući u prvi plan samo ono što naglašava našu ljepotu, poput proizvoda za ljetnji pogled ispod obrva, nečega što štiti i naglašava usne, savršen bronzer koji naglašava vašu ljetnju preplanulost.

Tražite rutinu u jednom koraku za savršenu kožu? ONE STEP SKIN PERFECTOR kombinuje sve što nam treba, a takođe je i hidratantni primer, nudeći visokokvalitetnu njegu, srednju zaštitu od sunca i nježno nijansiranje – sve u samo jednom proizvodu! Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, One Step Skin Perfector će razmaziti vašu kožu udobnošću nošenja, ali joj pružiti intenzivnu njegu svojim sastojkom vitamina C. Nakon nanošenja, sadržani pigmenti se praktično tope sa tenom i pojedinačno prilagođavaju tonu kože, za efekat meke nijanse sa svjetlosnim pokrivanjem. SPF 20 takođe štiti lice od UV zraka. Apsolutna ušteda vremena za vašu jutarnju rutinu ljepote!

CATRICE asortiman pruža sve alate koji su vam potrebni za savršen make-up očiju. Moderne palete sjenila PRO NEXT-GEN NUDES I PRO LAVENDER BREEZE SLIM PALETE SJENILA sadrže 14 nadahnjujućih nijansi sjenki s visokom pigmentacijom za mnoštvo kvalitetnih izgleda.

Nude nijanse PRO NEXT-GEN NUDES palete idealne su ljetnje dnevne izglede. Ostavljaju dojam lepršavosti i savršeno se uklapaju u maskaru i olovke u boji.

Ljubičaste nijanse PRO LAVENDER BREEZE palete ostavljaju dojam mističnosti, zavodljivosti ili umjetničke duše. Za večernji izlazak izaberite tamno biserne nijanse, dok za zabavu u klubu izaberite jače nijanse.

Bez obzira radi li se o elegantnom, dramatičnom ili samo finom stilu ajlajnera, BRUSH INK TATTOO VODOOTPORNI AJLAJNER osigurava preciznu liniju za stvaranje vidljivog tightlining efekta.

Duge i guste trepavice trepavice uz VODOOTPORNU LIFT UP MASKARU sa vidljivim efektom dizanja koji oduzima dah. Tehnologija podizanja trepavica daje trepavicama dugotrajno podizanje i impresivno uvijanje samo jednim nanošenjem. Kompleks za njegu koji uključuje pirinač i provitamin B5 pruža dodatnu njegu trepavica. Za efekat podizanja trepavica koji postižete u kozmetičkom salonu!

Svjež osjećaj za vaše usne tokom vrelih letnjih dana! ULITMATE STAY WATERFRESH SJAJ ZA USNE daje usnama podsticaj svježine svojim visokim sadržajem vode. Hranljiva i obojena tekstura pruža vlagu, brzo se suši i ne razmazuje se, što je čini savršenim saputnikom, čak i pod maskom. Sjaj za usne Ultimate Stay Waterfresh dostupan je u četiri nijanse crvene, narandžaste i ružičaste boje.

Svilenkasto-mekani, SUN LOVER GLOW BRONZING PUDER pruža blistav sjaj i nježnu preplanulost – tokom cijele godine. Mekana, mermerna tekstura sa finim pigmentima koji odražavaju svjetlost prilagođava se svim tonovima kože i pretvara ovaj proizvod u apsolutni must – have ovog ljeta.

Proizvodi su dostupni u svim “Cosmetics” marketima.