Drogerijska beauty scena iz godine u godinu postaje sve bolja i raskošnija. Od novih i inovativnih formula do dobro osmišljenog, sve privlačnijeg dizajna pakovanja koje osvaja na prvi pogled, drogerijski brendovi su u poslednjih nekoliko godina doživjeli pravu malu renesansu i ponudili proizvode koji su ne samo onaj pristupačniji izbor, već i naši apsolutni beauty favoriti. Britanski kozmetički brend Treaclemoon je jedan od brendova koji ste zasigurno već primijetili.

Treaclemoon, jedan od najprodavanijih britanskih kozmetičkih brendova, poznat po razigranim mirisima i bogatim teksturama proizvoda mami nas sa polica “Cosmetics” marketa. Treaclemoon prirodna, vegan kozmetika idealna je za potpunu i kvalitetnu njegu tijela, a uključuje gelove za tuširanje, losione i maslac za tijelo, pilinge, tečne sapune i kreme za ruke koji koži pružaju njegu, a pritom je ostavljaju neodoljivo mirisnom.

Da stvarna ljepota, dolazi iznutra, to svi znaju. Poznato je kako je dobro raspoloženje odličan partner ljepote – zdravije je, učinkovitije i brže od bilo kojeg estetskog hirurga. Jednim iskrenim osmijehom svako lice postaje ljepše. Zbog toga Treaclemoon proizvode ne odlikuju samo kvalitetne formule za njegu kože, već i razigrani mirisi koji bude emocije i vraćaju osmijeh na lice. Treaclemoon je kombinacija dvije riječi – engl. treacle i moon. Treacle označava slatki sirup, pa predstavlja baršunaste, luksuzne teksture i neodoljive mirise proizvoda, dok mjesec (engl. moon) simbolizuje srećne i bezbrižne svjetove u koje vas Treaclemoon svakoga dana želi odvesti.

Na policama “Cosmetics” marketa sada možete pronaći Treaclemoon bestsellere koji će vas svojim neodoljivim, voćnim mirisima maline, đumbira, jagode, kokosa ili limuna povesti na putovanje u svijet snova i izmamiti vam osmijeh na lice. Odaberite miris koji najbolje odgovara vašoj ličnosti ili raspoloženju i uživajte u bogatim, mirisnim formulama koje će svakoga dana iznova razmaziti vašu kožu. Najbolje od svega je to što su nove ambalaže napravljene od 100% reciklirane plastike koja se čisti iz okeana. Svaki Treaclemoon proizvod stvara neodoljivi spoj istovremeno jednostavnog i efektnog dizajna koji će vas osvojiti na prvi pogled, ugodnog mirisa i nježne i njegujuće formule čiji će vas rezultati oduševiti već nakon prvog korišćenja.