Od svojih početaka 1985. godine, Scotch&Soda u svakoj sezoni kroz zanimljivu igru smjelog dizajna i funkcionalnosti odjevnih komada, preslikava atmosferu i kulturu grada u kome je nastao.

Nikada vedrija i šarenija, nova kolekcija slavi slobodan duh Amsterdama i poziva ljubitelje brenda da kroz komade za proljeće/ljeto spoznaju moć samoizražavanja. Iscijepani denim ravnog kroja i bomber jakne sa izraženim western detaljima reinterpretiraju temperament mladalačkih kultura iz 50-ih i 60-ih godina.

Kreativni tim brenda ove sezone predstavlja vanvremenske modele, nosive podjednako u dnevnim i večernjim prilikama. U ženskoj kolekciji dominiraju klasičniji krojevi, zemljani tonovi kao i miks floralnog i animal printa.

Svedena forma i prepoznatljiva estetika brenda prožimaju se kroz svaki komad muške proljećne kolekcije. Slaveći šarm klasike s pomakom, džemperi razigranog dizajna idealna su uvertira u sunčane dane, dok će se kargo pantalone lako uklopiti u svaki garderober zahvaljujući svom funkcionalnom dizajnu.

Komade iz nove Scotch&Soda kolekcije možete potražiti u Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Budvi, Kotoru, Nikšiću i Baru, ali i na online shopu fashionandfriends.com.