Čarobni italijanski grad ljubavi, gondola i mostova bio je inspiracija za najnoviju digitalnu kampanju „Take me to Venice“ multibrend koncepta Fashion&Friends. Venecija je postala novo modno odredište, a živopisni pejzaži najromantičnijeg grada na vodi poslužili su kao idealan saveznik u želji da se kolekcija za proljeće/ljeto dočara na originalan način.

Modni trenuci ispunjeni su kombinacijom retro i damskog stila, autfitima neobičnih i smjelih krojeva i jednostavnošću usklađenom sa atraktivnim aksesoarima. Upečatljivi detalji koji skreću pažnju dio su svakog autfita, a cjelokupan efekat upotpunjuje čaroban italijanski vajb koji zasigurno ne ostavlja nikog ravnodušnim.

Fotografije koje istinski dočaravaju eleganciju i sotisficiranost potpisuje fotograf Dušan Petrović, stajlinge Jelena Milovanović, dok se ispred objektiva našla prelijepa manekenka Nina Radaković.

Dodajte lični pečat komadima iz nove kolekcije koji će doprinijeti odvažnom i smjelom izgledu u svakoj prilici. Oživite duh Venecije šarmantnim kombinacijama koje ćete pronaći u Fashion&Friends multi koncept prodavnicama, Fashion Company mono radnjama, kao i na fashionandfriends.com online shop-u.