Lines je više od vještačkih trepavica – bez pretjeranog sjaja daju vašim očima prirodan i sveden izgled! Trepavice su dizajnirane i za početnike ali i za make-up profesionalce, i donose naprednu tehnologiju i inovativan pristup vještačkim trepavicama. Vlakna u velikoj mjeri oponašaju izgled i osjećaj prave “mink” dlake koja je sinonim za luksuzni kvalitet po kome je poznata.

U ponudi se nalazi širok asortim­an veštačkih trepav­ica, među kojima su i novitet – individu­alne trepavice, koje su Jelena Đorđević – osnivač Brenda Lines i Snežana Karović, uvažena šminkerka i edukatorka zajedno kreirale. Žene su oduvijek pokretačka snaga i za­ista se stvara prava magija kada se žene udru­že. Iz dugog­odišnjih druženja i osluškivanja potreba, nastala je Lines Lashes linija vještačkih trepavica koja je osvojila mak­e-up svijet, a sada je dostupna i u Crnoj Gori. Tim povodom, sinoć je organizovana i promocija proizvoda u Podgorici, kojoj su prisustvovale zvanice iz javnog života, ali i Jelenine i Snežanine kolege, koje su imale samo riječi hvale za njihov proizvod.

Svoj omiljeni model za vaš najjači adut – oči, od sada možete pronaći u svim Drogerijama Kuća Hemije i Dama, a za one koji vole kupovinu iz udobnosti svog doma – dostupne su i na Online prodavnici – www.drogerija.me.

Strpljenje, upornost i maksimalna posvećenost pomogli su Jeleni da istraje i stvori preko 20 modela strip trepavica. Iz ljubavi prema poslu rodile su se i nove ideje, pa su sada u ponudi i Lines Brushes, mekane četkice za šminkanje u više veličina, i pažljivo odabrane visokokvalitetne svilene trepavice i oprema – dizajnirane da pruže izvrsne rezultate, udobnost, stil i sigurnost. Nadamo se da ćete pronaći svoj omiljeni proizvod i postati dio Lines porodice.

*Fotografija: Jelena Tomić