Najpoznatiji luksuzni beauty concept u Crnoj Gori i regionu, “Sophie’s Beauty Line” ponovo na crnogorsko tržište donosi najnovije tehnologije i savremene aparate! Ovog puta novost u njihovoj ponudi stiže u vidu Alma Beauty Soprano lasera, koji je posebnom promocijom danas predstavljen klijentima. Kompanija Alma je, inače, najveći proizvođač laserskih tehnologija na svijetu. Odlikuje je inovativnost i bezbjednost u radu, a tokom zadnjih deset godina razvili su i patentirali tri tehnologije u polju laserske epilacije koja ih izdvaja od drugih brendova.

Ovom prilikom pokušaćemo da Vam objasnimo proces laserske epilacije i da prikažemo prednosti Alma laserske epilacije. Kako je u pitanju najsavremeniji laser, čijoj efikasnosti doprinosi najbolja kombinacija sve tri talasne dužine koje se vezuju za dvije hromofore – melanin i hemoglobin, on posjeduje revolucionaran sistem za hlađenje. Zbog toga je potpuno bezbjedan, ne pravi opekotine i, što je najvažnije, potpuno je bezbolan. Posebno je efikasan na osjetljivim zonama, kao što je bikini zona, zbog In motion sistema rada tokom kog se postepeno podiže temperatura brzim pokretima (umesto kratkotrajne jake energije koja može biti veoma bolna, što je slučaj sa drugim laserima). Zahvaljujući tom sistemu postiže se maksimalna efikasnost uz potpuni komfor i izbjegavanje “zebra” efekta, koji se može pojaviti. Ono što posebno izdvaja Alma Soprano laser, pored činjenice da ne ostavlja rezidualne dlake, jeste podjednako dejstvo na svim tipovima i tonovima kože (izuzev sijedih dlaka) – čak i na osunčanoj koži. Dobra vijest je da je moguće primjenjivati ga tokom cijele godine, ali je preporučljivo da se nedjelju prije i nakon tretmana ne izlažete sunčevim zracima.

Osim već pomenutih prednosti, ovo je najbrža laserska epilacija na tržištu (uklonite sve dlake na nogama na jednoj pauzi za ručak! Jedini je medicinski laser na tržištu koji ima 3 talasne dužine u jednoj sondi i na taj način može da tretira i debele i tanke dlake, svjetlije i tamnije. Ujedno, ovo je jedina laserska epilacija sa kojom možete trajno ukloniti dlake sa teško dostupnih regija.
U “Sophie’s Beauty Line” conceptu, gdje će vas dočekati njihov tim beauty mastera, sa ovom savremenom laserskom tehnologijom možete se bezbjedno i trajno riješiti svih neželjenih dlačica na licu i tijelu.