“Don’t stop me now! Cause I’m having a good time.”
Kao iz popularne pjesme grupe Queen, nema vremena za gubljenje u novoj normalnosti i mnogo toga treba nadoknaditi, tako da je savršeno vrijeme za novo essence ažuriranje asortimana za sezonu jesen/zima 2022. Novi proizvodi imaju impresivne momentalne efekte, intenzivne boje, visoku učinkovitost i primjetne prednosti njege. Još jednom, nema ograničenja za beauty zavisnice: igrajte se sa različitim stilovima i smjelim izgledom, isprobajte ih, eksperimentišite! Ukratko: samo se zabavite bez potrebe da brinete o održivosti i efektima. Na ovaj način možete razviti kreativne stilove da biste izrazili svoje pravo ja.
Ne samo samoizražavanje, već i “dome, slatki dome”, i dalje je potpuno u trendu. Umjesto da idete u salon, i dalje možete da radite svoje kozmetičke tretmane kod kuće zahvaljujući novim essence proizvodima. Maske za njegu kože, serumi i pilinzi nude sve za samostalnu njegu i tretman u kući. Jedinstveni lakovi za nokte, završni namazi sa iznenađujućim efektima i praktični alati su sve što vam je potrebno za “uradi sam” manikir.
Da li ste raspoloženi za još više istaknutih trenutaka? Svakog mjeseca na www.essence.eu možete otkriti nova, uzbudljiva trend izdanja i ekskluzivne online ponude. Za inovativne ideje za jedinstven izgled i brigu o sebi, pogledajte njihove sjajne video zapise, inspirativne tutorijale i uzbudljive essence vijesti, koje se redovno prikazuju na svim kanalima na društvenim mrežama.
Svi essence noviteti dostupni su na policama „Cosmetics“ marketa.