Kompaniju Robson Peluquero je osnovao Robson don Santos Gonsalves u julu 2016. godine. Njegov cilj je bio da napravi revoluciju u svijetu frizerske industrije i olakša svakodnevni rad profesionalnih frizera. Izučavajući boje, Robson Peluquero je prvo razvio GREEN toner koji prilikom bojenja kosi daje biserni odsjaj. Ubrzo nakon toga je razvio PINK toner koji kosi daje boju šampanjca.

Od tada je proizveo još puno preparata za kolorizaciju i njegu kose. Danas je brend Robson Peluquero prisutan u cijelom Brazilu, Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku, Italiji, Portugalu, Čileu, Argentini, Francuskoj, Urugvaju, Alžiru, Poljskoj, Dubaiju, Kanadi, Iranu, Srbiji. Ovaj brend danas ima više od milion svakodnevnih korisnika. Po prvi put, Robson Peluquero preparati stižu i na crnogorsko tržište, zahvaljujući beauty concept store-u Sophie’s Beauty Line, koji je uvijek korak ispred svih, kada je u pitanju praćenje beauty trendova.

Ukoliko želite sa svojoj kosi pružite samo najbolje, Robson Peluquero je izbor za Vas! Robson Peluquero preparati su namijenjeni svima koji žele da njihova kosa bude, prije svega, zdrava, sjajna i blistava, a u isto vrijeme, i savršene boje. Postoji mnogo vrsta oštećenja kose, samim tim, u Robson Peluquero liniji tretmana postoji mnogo preparata. Svaki preparat djeluje na različito oštećenje. Ipak, najteže se “liječi” oštećenje središnjeg dijela dlake, tj. korteksa. Kada je “srce dlake” oštećeno, kosa počinje da se razvlači kao žvaka, zatim krene da se kida, i na kraju dolazi do takozvanog hemijskog šišanja. Srećom, postoji rešenje. CCRP tretman za oporavak ekstremno oštećene kose fokusira se direktno na središnji deo dlake i regeneriše ga. Efekti ovog tretmana su vidljivi odmah. Dakle, kada su u pitanju ekstremna hemijska oštećenja, preporuka je uvijek CCRP tretman. Ukoliko je kosa samo dehidrirana, suva i bez sjaja, tu je B.T.X ili Hamamelis tretman. Robson Peluquero i Sophie’s Beauty Line imaju rešenje za svako oštećenje kose, bilo ono dubinsko ili površinsko.

Osim toga, dostupni su i setovi za kućnu njegu. Kućna njega je od presudne važnosti, pa, osim setova tonera koji će održavati boju dobijenu u salonu, postoje i setovi tretmana za oporavak, za hidrataciju, i svakodnevnu upotrebu kod kuće. Ovi setovi preporučuju se da bi efekat dobijen u profesionalnim uslovima u salonu trajao što duže i da česti odlasci kod frizera ne bi bili potrebni.

Bilo da želite kod kuće da oporavite kosu ili da u kućnim uslovima dobijete boju o kojoj ste maštali, na pravom ste mjestu!