ZBOGOM CELULITU! Kao što smo već govorili prilikom predstavljanja BEAR 2 linije, jedna divna vijest ove inovativne tonirajuće kolekcije je lansiranje najnovijeg FOREO BEAR 2 body, revolucionarnog uređaja osmišljenog da preoblikuje, učvrsti i revitalizuje tijelo. Klinički je dokazano da znatno poboljšava čvrstinu i elastičnost kože, kao i pojavu bora, FOREO BEAR 2 tonira, učvršćuje i oblikuje, kako bi zagladio izgled celulita na bedrima, stražnjici, rukama i abdomenu, zahvaljujući njegovoj patentiranoj tehnologiji napredne mikrostruje, mikrostruje za oblikovanje i masaže T-Sonic pulsacijama.

GLAVNE KARAKTERISTIKE BEAR 2 BODY UREĐAJA 

FOREO BEAR 2 body koristi do 960 uA mikrostruje za toniranje mišića vašeg tijela za oblikovaniju i čvršću siluetu.

SMANJUJE IZGLED CELULITA

Masaža mikrostrujom u kombinaciji s T-Sonic pulsacijama poboljšava izgled celulita na način da pojačava limfnu drenažu, kako bi dosegla tečnost koja se akumulira u džepićima kolagena i rasprostranjuje naslage masnoće.

ZAGLAĐENA I TONIRANA KOŽA

Klinički je dokazano da mikrostruja pojačava proizvodnju kolagena i elastina kako bi zategnula kožu  i zagladila izgled bora.

ZDRAVA I SJAJNA KOŽA

FOREO BEAR 2 body stimuliše mikrocirkulaciju krvi tako što dovodi kiseonik i potrebne nutrijente do ćelija, ubrzavajući procese obnove kože, izjednačavajući pigmentacije i podstičući zdraviji i sjajniji izgled kože.