Moderna žena je hrabra, jedinstvena, samosvjesna, autentična. Ne da se staviti ni u kakav kalup. Kako bi se predstavila u najboljem svijetlu i bila puna samopouzdanja, ona zna šta hoće i voli, bez obzira na sve. U moru trendova, ona bira održivost, prirodne materijale, beskrompromisni kvalitet i vanvremenski dizajn.

Nova Jalize kolekcija za jesen/zimu, pod nazivom 24/7, neustrašivo donosi široku slobodu izbora modnih komada koja nikog ne sputava, a definitivno vam otvara mogućnost da svojim stilom oblačenja iskažete svoju ličnost, svoju unutrašnju stvarnost i ojsećajnost, jer kako reče jedna dosjetka, “život je suviše kratak da biste se tužno oblačili” (Lipovecki). Komadi su dizajnirani na način da mogu ispratiti svakodnevnicu urbane, sofisticirane i hrabre žene, od jutra pa sve do “red carpet” momenata, odnosno 24/7.

Zahvaljujući autentičnosti i unikatnosti, Jalize nam donosi komade prošarane sjajem, aktuelne boje i kolorit, a svaki look donosi određenu dozu individualnosti, ali i luksuza koje nećete naći nigdje drugo. Jalize modeli iz nove kolekcije savršeni su, kako za svaki dan, tako i za večernja događanja, proslave, žurke. Ono na čemu u Jalizeu insistiraju od samih početaka je unikatan dizajn. Sami krojevi su gotovo uvijek krajnje jednostavni i svedeni, ali istovremeno hrabri, chic i moderni. Kao sinonim za eleganciju i snagu, Jalize izuzetnu pažnju poklanja visokokvalitetnim trikotažnim komadima, koji nikada ne izlaze iz mode. Zato nova kolekcija donosi nezaboravan dizajn ready-to-wear komada koji će trajati i uvijek biti jedan od omiljenih komada u vašem garderoberu.

Osim fenomenalnih, a uz to veoma atraktivnih i nosivih modela haljina, zaštitni znak brenda su svima dobro poznate handmade kožne jakne, koje nose epitet statement komada. Naravno, nijesu zaobišle ni novu kolekciju. Kolekcija donosi redizajn dobro poznatih modela, ali i sasavim nove modele, koji će biti vaš vjerni pratilac kroz zimske avanture. Spoj kvalitetnih materijala, zanimljive teksture, jednostavnih a upečtaljivih krojeva i trendi kombinacija stvorio je savršene jakne koje već mnoge trendseterke obožavaju. Jalize jakne su jedan od najpoželjnijih zimskih modnih komada, a kolekcija 24/7 donosi mnogo šarmantnih modela.

Vjerujemo da će ovi vanvremenski komadi privući sve poglede. Žene širom svijeta obožavaju Jalize, životni stil i mentalitet samog brenda, a kampanje i modeli u njima stvaraju fantaziju oko Jalizea. Ono što nam Jalize iz kolekcije u kolekciju pokazuje je to da trendovi dolaze i prolaze, ali neki komadi ostaju IN zauvijek. Jalize i ovom kolekcijom nastavlja da njeguje ženstvenu, sofisticiranu estetiku, uz uvijek aktuelne tonove, ali i komade koji dolaze u pravom jesenjem koloritu. Tu prvenstveno mislimo na 1000 nijansi nude boje: braon, bež, krem tonove i sve nijanse između, koje u modnom svijetu nose epitet vanvremenskog kolorita jer svakom outfitu daju dozu luksuza. Materijali koji se koriste u izradi su luksuzni, premium materijali. Jalize stil je i ovdje jedinstven, baš kao i žene koje biraju brend.