O tome koliko nam je njega važna, potvrđuje naša kozmetička polica na koju više gotovo da i ne stane niti jedan kozmetički proizvod. Jedno od najluksuznijih i najsofisticiranijih imena u kozmetičkom miljeu, Sisley, sa svojim proizvodima, definitivno je uvijek na vrhu wish liste svih ljubiteljki kvalitetnih kozmetičkih proizvoda.

Preduzetnik i vizionar Hubert d’Ornano pokrenuo je 1976. godine Sisley s novom idejom: oslanjajući se na tehnološki napredak korišćenja najboljih djelova biljaka i esencijalnih ulja u kozmetičkim proizvodima. Pod njegovim vođstvom, zahvaljujući radu vlastitih timova tokom gotovo pola vijeka, Sisley je postao jedan od najprestižnijih brendova u svijetu vrhunske kozmetike, sinonim je za kvalitet i eleganciju, te je omiljen među ženama širom svijeta.

Sisley, kao svjetski poznat brend, orijentisan je na profesionalnu njegu lica. Veliki izbor proizvoda ponudiće rješenje za bilo koji zahtjev svih tipova kože: skidanje šminke, čišćenje, toniranje, dnevnu njegu, hranjenje i obnavljanje kože, hidrataciju, učvršćivanje i pomlađivanje kože, zaštitu od sunca, a takođe uključuje i specijalnu intenzivnu njegu koja će pomoći u rešavanju specifičnih poteškoća s kožom. Kao rezultat toga, Sisley se može pohvaliti personalizovanim uslugama prilagođenim individualnim potrebama svakog kupca.

Uzbudljiva vijest je da je Sisley konačno stigao i u Crnu Goru, a ekskluzivno je dostupan samo u Vivere beauty conceptu, koji se nalazi na Ankarskom bulevaru. Enterijer koji ostavlja bez daha donosi raskošni svijet njege kože i kozmetike, a mi vam savjetujemo da ih posjetite i doživite čaroliju ljepote sa stilom. Njihova ponuda makeup, skincare proizvoda i parfema zaista je zadivljujuća.