Kako se bliži Međunarodni dan žena, FOREO, vodeći globalni beauty – tech brend iz Švedske, odbacuje ideju da ljepota mora uključivati bol i patnju, da morate da nosite šminku da biste bili percipirani kao lijepi, ili da neprestano težite savršenstvu. Umjesto toga, brend izaziva ove zastarele norme, ohrabrujući žene da se oslobode tradicionalnih ideala ljepote i inspirišući ih da slijede sopstvene ideje o životu, ljubavi i brizi o sebi. Savremeni tempo života iziskuje potrebu za brigom o sebi i opuštajućim trenucima, pa je FOREO sa ljubavlju napravio pažljivo odabranu kolekciju tretmana sa ciljem da ženama pruži potpunu revitalizaciju koju zaslužuju – sa neodoljivim ponudama. Opustite se kao nikada ranije uz FOREO skin-tech uređaje! Vaš jedinstveni spa trenutak je na dohvat ruke.

RADOST ČIŠĆENJA KOŽE UZ LUNA 3 UREĐAJ

Sa FOREO LUNA 3 skin-tech uređajem, prepustite se savršenom spa trenutku. Ovaj inovativni uređaj pretvara vašu rutinu čišćenja lica u pravo zadovoljstvo, pružajući vam nevjerovatan osjećaj čistoće i sjaja. LUNA 3 nježno uklanja do 99,5% viška sebuma, prljavštine, bakterija i ostataka šminke, ostavljajući vašu kožu svježom, blistavom i revitalizovanom. Sa svojim patentiranim T- Sonic pulsacijama i mekanim silikonskim dodirnim tačkama koje podsjećaju na somot, LUNA 3 obezbjeđuje najnježnije dubinsko čišćenje. Ovaj uređaj ne samo da čisti vašu kožu, već i podstiče cirkulaciju, pomažući vam da postignete željeni izgled kože – besprekorno glatka i blistava koža koja izgleda kao da sija iznutra. Da biste dodatno poboljšali uživanje u čišćenju i postigli najbolje rezultate, kombinujte LUNA 3 uređaj sa LUNA Micro pjenom za čišćenje. Ova lagana, pjenasta formula nježno čisti kožu, ostavljajući je osvježenom i hidriranom. Sada možete da uživate u svakoj sesiji čišćenja lica kao da je to pravi spa tretman i zračite samopouzdanjem sa svakim novim danom!

TONIRANJE LICA SA BEAR UREĐAJEM

Zamislite da uključite trening u svoju rutinu ljepote – sada je to moguće! FOREO BEAR skin-tech uređaj brine se da vaši mišići izgledaju bolje nego ikada ranije. Zaboravite na ideju da vježbe moraju da budu naporne i teške – sa BEAR-om ćete uživati u efikasnom treningu kože za samo nekoliko minuta. BEAR koristi mikrostrujnu tehnologiju i T-Sonic pulsacije, kako bi vam pružio zategnutiju i čvršću kožu za vrlo kratko vrijeme. Ovaj revolucionarni uređaj vam omogućava da postignete rezultate koji su obično povezani sa intenzivnim treningom, ali bez napora i vremena. Naravno, ključni dodatak vašem BEAR uređaju je provodljivi SUPERCHARGED Serum 2.0. Ovaj moćni serum je formulisan sa sastojcima vrhunskog kvaliteta koji poboljšavaju efekte treninga vaše kože, pružajući vam dodatnu hidrataciju i sjaj. Uparujući BEAR uređaj sa ovim revolucionarnim serumom, osiguraćete da vaša rutina ljepote dosegne nove visine.

DUBOKA HIDRATACIJA

Kada se uvjerite da je vaša koža čista i da iznutra zrači zdravim sjajem, vrijeme je da joj obezbijedite potrebnu hidrataciju. U ovom procesu, ključni saveznik je FOREO UFO 2 – revolucionarni FOREO uređaj za tehnologiju kože koji nudi intenzivan tretman lica za samo 2 minuta. Ovaj uređaj kombinuje termoterapiju, LED tehnologiju svjetlosti i umirujuće T-Sonic pulsacije kako bi duboko unio aktivne sastojke iz FOREO UFO maski u kožu. Rezultat je koža koja nije samo hidrirana već je i revitalizovana i blistava. U samo nekoliko koraka možete prilagoditi podešavanja u aplikaciji FOREO For you i kreirati vaš jedinstveni tretman prilagođen potrebama vaše kože. Pored toga, uparivanjem uređaja UFO 2 sa odgovarajućom maskom, možete dodatno poboljšati hidrataciju. Za dodatni sjaj, preporučujemo nježnu FOREO UFO Glow Addict masku, što koži daje svjetliji izgled. Ova maska pomaže da koža izgleda blistavo i zdravo, doprinoseći vašem besprekornom izgledu. Uživajte u svojoj rutini ljepote uz FOREO UFO 2 i zračite samopouzdanjem svakim novim danom!

Sve uređaje možete naći na sajtu FOREO.