Uzbudljive avanture četiri luckaste Njujorčanke ušle su u udžbenike moderne sociologije i psihologije, glavnim protagonistkinjama donijele su doživotnu slavu, a usput smo od njih ponešto i saznale. Bez obzira na to da li ste “Seks i grad” prvi put gledali kao tinejdžerka, u dvadesetim ili u zrelim tridesetim godinama, mišljenje o ovim ženama vam se vremenom sigurno promijenilo. Meni lično jeste. Carrie nas je ubijedila da je moguće pretrčati pola bulevara u visokim potpeticama, sve dok ne uhvatimo taksi koji nas vozi do najbolje žurke u gradu, gdje nam se kojekakvi šmekeri bacaju pod noge, a mi možemo da biramo ili da nikad ne izaberemo.

TOTAL LOOK

Kupovina 2 para cipela nedjeljno od pisanja jedne kolumne? Ovo se činilo suludo i u samoj seriji, a ako je neko, kojim slučajem i probao, odustao je poslije prvog mjeseca. Jedan tekst nedjeljno ne plaća ni račune. Serija je daleko od savršene, ali je imala veliki značaj u životu mnogih žena. Neosporno je da je Carrie Bradshow televizijska legenda našeg vremena i da postoje stvari koje su nas ove četiri Njujorčanke naučile za sva vremena i toliko učinila za nas; naučile su nas kako da živimo slobodno i nesputano, i, što je još važnije, da vjerujemo da će sve jednom biti u redu.

IZDVOJENI KOMADI

Nakon prethodnog, classic posta, ponovo se vraćam svom šarenilu, i donosim vam kombinaciju cvjetne haljine i čupave jakne u oranž boji, koja odiše glamurom New Yorka, glamurom koji svako može uklopiti na svoj način! Post donosi kombinaciju prošlogodišnjih i novih komada jednog od mojih omiljenih brendova, i jedne od mojih omiljenih cipela, koje u limitiranom izdanju potpisuje Martina Grasselli, mlada dizajnerka iz Milana. Kruna je nešto što ste na meni navikli da vidite, ali u ovog puta uvodim još jedan detalj koji obožavam: šarene čarape koje idu uz svaku kombinaciju i svaki tip obuće. Trend šarenih čarapa je nešto što ćete obožavati. Na kraju, da li se i vi slažete sa izjavom Carrie Bradshow po kojoj sam nazvala post? Da li i vi svoj novac najviše volite vidjeti na čiviluku vaših ormara?

DETALJI

SLIČNI KOMADI

 

Veliku zahvalnost za učešće u realizaciji ovog posta želim iskazati svojoj divnoj prijateljici Snežani Karović i učenici njene škole šminkanja, Mariji Popović, koje su zaslužne za predivni make-up u postu. Za sve zainteresovane djevojke, u toku je upis za decembarsku grupu Snežine škole šminkanja (IG: snezanakarovic9). Tu je i tim Vlado Beauty Bar-a (Porto Montenegro Tivat i The Capital Plaza Podgorica), koji je zadužen za brigu o mojoj kosi (IG: vladobeautybar), ali i drage žene iz Style Studia, koje brinu o mojoj koži i noktima. (IG: studio_style_pg).