Ove sezone, aktuelni su round modeli, sa kojima su koketirali mnogi brendovi, počevši od Ray Ban-a, od kog se to i očekivalo, preko Armanija, koji je prepoznatljiv po neobičnim round modelima, pa do elegantnih Dolce & Gabbana, Miu Miu i Vogue. Svaki od ovih brendova napravio je svoju varijantu okruglog, prilikom čega su zadržali stil i prepoznatljivost brenda. U ovom postu, prestavljamo sam top 5 round modela.

 1. Ray Ban Round Metal

Po ovom brendu možemo nazvati novi stil. Toliko toga nosi za sobom, toliko značajnih istorijskih momenata i preokreta, kroz politiku, film, muziku i svakodnevni život. Uz dugogodišnji slogan “Never Hide”, postao je obilježlje “Never Hide” osoba, kakva god njihova interesovanja bila. Ray Ban nose profesori, doktori, pisci, umjetnici, političari, sportisti, freelanceri, djeca, tinejdžeri, mladi i stari. Ray Ban modeli se uklapaju uz osobu, ne uz stil i kombinaciju boja koju imaju na sebi.

2. Giorgio Armani Plastic Round

Frame of life – okviri su koji određuju sofisticiranu grupu ljubitelja ovog brenda. Elegantna klasika, odraz sigurnosti i samopouzdanja. Dizajn Giorgio Armani kreacija predstavlja nenametljiv stil koji nas izdvaja iz mora istih, popularnih i modernih, i čini nas popularnim i modernim, a opet posebnim.

3. Dolce & Gabbana Decentered Round

Dolce & Gabbana je brend koji njeguje tradiciju i porodičnu povezanost. Kroz kreacije ovog fantastičnog brenda osjeća se atmosfera Mediterana, sloboda koju pruža otvoreno more, miris agruma i ukusi fantastičnih tradicionalnih jela. Svaki motiv koji dizajneri koriste pri stvaranju odiše elegancijom. U svakoj kolekciji pažljivo su zadovoljene potrebe klijenata – stil, kvalitet, veličina… prikladno svim uzrastima.

4. Miu Miu Reveal

Dame koje biraju ovaj brend odlučne su i smjele da se izdvoje u društvu i spremne da istrpe poglede okoline. Plijene ektravagantnim i elegantnim izgledom. Miu Miu kreacije traba znati iznijeti, za njih je potreban čvrst stav, da bi postigli željeni rezultat i osjećali se komotno.

5. Vogue Mercury

Igra boja i oblika ovog brenda omogućava svojim klijentima da se uvijek odluče za Vogue. Cijena je usklađena sa kvalitetom, zahvaljujući čemu ljubitelji brenda imaju mogućnost da se igraju, praveći razne kombinacije u zavisnosti od želja i raspoloženja.