Juvederm Purelift je maska za čišćenje lica, koja je ujedno i omekšava i čini savršeno glatkom. Sadrži kaolin, beta glukane iz ovsa, hydroviton 24 kompleks, ekstrakt hajdučke trave i aloa veru. Ovaj sastav je idealan za čišćenje i apsorpciju viška sebuma iz kože, ali i za njeno omekšavanje, hidrataciju i obnovu. Ova maska uklanja sve nečistoće i toksine sa kože, stimuliše rast fibroblasta i sintezu kolagena, poboljšava mikro cirkulaciju i otvara pore, a može se koristiti i kao nježni piling. Nakon upotrebe ove maske, koža je zaštićena od agresivnih supstanci iz okruženja, a maska ima i anti inflamatorno dejstvo.

 

Hydralift maska za duboku hidrataciju lica  takođe, stimuliše rast fibroblasta i sintezu kolagena, poboljšavajući na taj način vitalne funkcije kože. Maska simuliše metabolizam ćelija, ali i čuva kožu od gubitka vode iz epidermisa. Nakon korišćenja Hydralift maske, koža je glatka i ojačana, duboko hidrirana i esktra sjajna! Glavni sastojci maske su ekstrakti algi, beta glukani i hydroviton 24 kompleks.

 

Obije maske koriste se tako što se nanese tanji sloj na lice, izbjegavajući kontakt sa očima. Maske se drže 5 do 10 minuta, nakon čega se ispiraju mlakom vodom.