Naše modno tržište bogatije je za jedan novi dečiji brend, kojem ne odolijevaju ni mame, ni djeca: “Z kids”! Vedre, žive boje, vragolaste i radosne kao djetinjstvo, šarmiraju već na prvi pogled. Kad tome dodamo udobnost, prijatnost i nesputanost pokreta, koji su neophodni da bi odrastanje bilo takvo kakvo treba da bude, dobijamo savršenu kombinaciju koja djevojčicama i dječacima pruža slobodu, ali i sofisticiranost. Ovom prilikom, upoznajemo vas sa zabavnom “Z” fantazijom!

Dječiji modni brend “Z” namijenjen je mališanima od 0 do 14 godina. To je dječija garderoba savršena za male pametnice i rođene hedoniste, za djecu koja su oduvijek svoja, vole društvo, igru, avanturu i maštaju van svih granica! Dopada vam se ideja da garderoba za vaše dijete bude drugačija od svega već viđenog? Podstičete individualnost i maštovitost svog djeteta i ohrabrujete ga da može sve što poželi? Učite ga da je najvažnije da se osjeća dobro u sopstvenoj koži? Nema sumnje da će dečija modna marka “Z” biti vaš potpuni oslonac u kreiranju zajedničkog čarobnog svijeta!

Francuski modni stil najčešće se opisuje riječima kao što su bezvremenost, elegancija, ležernost i sofisticiranost, pa nije ni čudo što je upravo to modni cilj kojem teži većina stilski osviješćenih žena, čak i kada je u pitanju dječja moda. Zato je stvarno velika vijest da je, zahvaljujući “Kids Land”-u, Podgorica dobila corner ovog brenda, čija se ponuda zaista može opisati gore navedenim riječima, ali u malim brojevima. Kada pogledate komade “Z” brenda, kao da ste ušli u neki drugi, ljepši svijet. U srećno djetinjstvo. Brend je poznat po vrhunskim tkaninama, ali i preciznoj izradi krojeva. Upravo zbog njih, djeca uživaju u udobnoj, funkcionalnoj i prefinjenoj odjeći, koja nikada ne izlazi iz mode.

Garderoba: “Z” (Kids Land)

Gumene čizme: Crocs (Kids Land)

Fotografija: Jovana i Đorđe Photography