1. Anti – celulit masaža

Anti – celulit masaža je najprirodniji način da se tijelo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. U zavisnosti od tipa celulita, sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaze do limfne drenaže sa pakovanjem tijela. Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno djeluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože. Glavni cilj anti – celulit masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva, te pojačavanje cirkulacije u njima i zagrijavanje.

 

2. Lipoliza

Jastučići na stomaku, rukama i nogama mnogim ženama predstavljaju estetski problem. Pravilan režim ishrane i vježbanje mogu da ih uklone, ali je proces dugotrajan i naporan. Novi estetski metod podmlađivanja lica i oblikovanja tijela, lipoliza, može da ukloni jastučiće bez mnogo muke. Lipoliza je neinvazivna medicinska procedura topljenja i uklanjanja neželjenih masnih naslaga na tijelu, pomoću koje možemo izmijeniti oblik djelova tijela. Lipoliza se najčešće radi na djelovima tijela koji ne mogu da se oblikuju na pravilan način, uprkos redovnim treninzima u teretani, fizičkom aktivnošću u vidu trčanja I hodanja, kao ni dugim rigoroznim dijetama. Najčešće se radi lipoliya kukova, butina i stomaka.

 

3. Mezoterapija tijela

Mezoterapija je savremena nehirurška metoda unošenja raznovrsnih koktela i aktivnih supstanci u srednji sloj kože, mezoderm. Kokteli se unose preko kože, u cilju podmladjivanja, regeneracije i usporavanja njenog starenja. Ovo je neinvazivna, bezbolna, bezbjedna moderna metoda nadoknađivanja svih aktivnih sastojaka koji nedostaju koži. Svi hidrosolubilni sastojci unose se pomoću aparata za mezoterapiju, takozvanim transdermalnim putem. Mezoterapiju se može raditi pomoću aparata i na tradicionalan način (za one koji to žele) bockanjem iglom. Mezoterapija je izuzetno uspješna metoda u rešavanju problema celulita. Najbolji rezultati su se pokazali kada se mezoterapija kombinuje sa drugim anti – celulit programima, kao što su kavitacija, vakum programi, detoksikacija, limfna drenaža i sl.

 

4. Ultrazvučno razbijanje masnih naslaga

Ultrazvučno razbijanje masnih naslaga je neinvazivna metoda i revolucionarno otkriće za uspješno uklanjanje celulita i masnih naslaga. Ova metoda pospješuje izlučivanje otopljenih masnih naslaga i celulita i jedan je od najmoćnijih mehanizama pomoću kojeg se tope masne naslage i razbijaju masne ćelije. Ciljano je usmjeren na djelove tijela gdje su nakupljene tvrdokorne masnoće kojih se ne možemo ni na koji drugi način osloboditi. Osim topljenja masnih naslaga, ovom metodom se poboljšava stanje i izgled cijelog tijela. Jednim tretmanom obim je manji za jedan konfekcijski broj, a kod vodenog celulita i smetnji usljed zadržavanja vode i više od toga, po nekoliko centimetara.

 

5. Radiotalasni lifting tijela

Radio Frekvencija (RF) je tehnološki inovativan pristup terapiji celulita. Jednostavna je za korišćenje i ispoljava veoma snažan terapijski efekat. Prije svega je sjajan za zatezanje i poboljšanje izgleda kože cijelog tijela. Zatezanje kože i smanjenje celulita je vidljivo već posle prvog tretmana .Elektrode se koriste za emitovanje električne energije visoke frekvencije do kože i potkožnog tkiva. RF tehnologija efikasno tretira celulit istovremenim toplotnim djelovanjem dubokih i površnih slojeva masnih naslaga, i kombinovanjem dvostrukog efekta monopolarne i bipolarne RF u jednom aplikatoru.