Dragi moji, još jedna godina je iza nas… Na pragu smo Nove godine i dekade, pa je sada savršeno vrijeme da se vratimo u prošlost, kako bismo izvukli neke pouke; da analiziramo sadašnjost kako bismo vidjeli na čemu smo sada, ali i da napravimo novogodišnju listu želja, kako bismo se usmjerili na put kojim želimo ići. Došlo je vrijeme da dobro razmislite kako je protekla godina, šta ste to uradili što nije trebalo, i šta nijeste uradili, a željeli ste.

Promijeniću frizuru. Posvetiću više vremena porodici. Više ću učiti. Završavaću obaveze na vrijeme. Obavljaću svoj posao bolje. Pročitaću više knjiga. Konzumiraću manje čokolade. Zvuči vam poznato? Pred nama je novih 365 dana. Dok sjedimo u toplini svog doma, ispijajući čaj, pitamo se: „Šta li će nam donijeti 2020. godina? Da li će biti bolja od prethodne?”. Mora da bude. Potrudićemo se da bude. Dolazi prvi januar, pravo vrijeme da „okrenemo novi list”.

Godini iza nas mogu poručiti: “Kakva god da si bila, zahvalna sam sto sam te doživjela i preživjela. Boljela si, ali i voljela si. I mazila si. I lijepo si ljubila. I bila bezobrazna i bezdušna. Znala si da iznenadis, da zasmiješ do suza, ostaviš bez daha, da zaboliš isto toliko. Da izdaš, da prevariš, da zaplešeš, da nagaziš, otvoriš mnoga vrata, zalupiš ih isto toliko. Hvala ti za sve što si mi sačuvala. Ono što je otišlo, i trebalo je da ode.”
Srećna Nova godina!

Frizura: Filip, Sophie’s Beauty Line

Make – up: Ivana Jovanović

Haljina: Club L London (poručeno sa Asos-a)

Mjesto snimanja: Gradska Cetinje, novi luksuzni hotel sa 5 zvjezdica

Fotografija: Marko Gardašević