1. Gucci GG0178S

U modnom svijetu Gucci je ime koje već duži niz godina uživa veliku popularnost, a bombastična kolekcija naočara ovog brenda očarala je sve zaljubljenike u modu i postala apsolutni modni imperativ ove sezone. Trendi dodaci s potpisom Gucci prisutni su u gotovo svim sferama i modnim stilovima, pa uveliko vladaju društvenim mrežama, gdje krase profile raznih celebritya i Instagram blogerki. Sunčane i dioptrijske Gucci naočare omiljeni su modni pečat ove sezone, koji idealno zaokružuje svaki outfit, pa se jednako dobro uklapaju u sofisticirani poslovni look, kao i u urbani streetstyle.

 

2. Prada

Brend Prada je usko povezan sa konceptom savremenog luksuza i konceptom visoke mode. Pradin neumoljiv stil i inovacija proizvoda puni su razumijevanja za promjenu životnih stilova. Prada koristi materijale vrhunskog kvaliteta, razne detalje i kvalitetnu izradu za kontrolu kvaliteta kroz sve svoje kolekcije. Odvažni oblici i konstrukcija nadahnuti su snažnom ličnošću nove Prada žene, koja je predstavljena na pisti i u Pradinim kampanjama. Odraz Pradine vizije žene su je i novi model naočara, neobičnog oblika i ukrašen kristalima.

 

3. Ray Ban Blaze

Ray Ban je predstavio fantastičnu kolekciju „BLAZE“ koja će zasijeniti sve do sada viđene modele. Flashmirror stakla, tj. efekat ogledala je već odavno u trendu i ove sezone sa dosta novih kombinacija boja. Kvalitet i vrhunski dizajn ovog puta su došli do izražaja u razigranoj kolekciji kojoj je teško odoljeti. Neki od najpopularnih modela, kao što su Clubmaster, Round i Shooter i skroz specifičan mačkasti model za žene dobili su novi izgled u pastelnim bojama. Ray Ban RB3580N predstavlja se ove sezone novom kolekcijom Blaze, koja ima specifičan mačkasti oblik upečatljivog dizajna. Ukoliko želite da ispratite modne trendove, ovo je pravi model za vas. Pomjerite granice i ove sezone budite moderni i buntovni.

 

4. Fendi

Novi model renomiranog italijanskog Brenda Fendi učiniće da budete tip – top stilizovani. Naočare su kreirane za jake i moderne žene koje se ne ustručavaju da naprave iskorak u odabiru savremenog trendi, mačkastog dizajna. Bilo da se odlučite da ih nosite već sada ili ih čuvate za svoj odmor na Bahamima, ovo su definitivno naočare koje ćete poželjeti da imate.

 

5. Gucci GG0046S

Kao vođa u svijetu luksuznih aksesoara i mode uopšte, Gucci je predstavio fenomenalnu kolekciju naočara. U ovoj modernoj i sexy kolekciji korišćeni su samo najkvalitetniji materijali, a sama kolekcija nudi i posebne oblike, obogaćene istorijskim ikonama u vidu Swarovski kristala, koji slave modni brend Gucci. Naočare GG0046S dio su poslednje ženske kolekcije, a ovaj elegantni model punih ivica osvojiće vaša srca. Model reflektuje poslednje trendove u dizajnu sunčanih naočara, idealno kombinujući nasleđe sa modernim duhom. Njihov ovalni oblik čini ih idealnim izborom za djevojke sa kockastim i srcolikim oblikom lica. Okvir je izrađen od metala koji je otporan na koroziju, a stakla 100% blokiraju štetno UV zračenje. Ovaj model naočara dodaje glamur vašem svakodnevnom stilu, a dolazi u četiri varijacije, od kojih je svakako najinteresantnija ova koja donosi okvir sa rozim kristalima i providno, bezbojno staklo.

 

Fotografija: Nikola Radović