“La Perla” je jedinstveno izgrađen kompleks, smješten u blizini Tivta i Porto Montenegra, a opet u području koje je pod UNESCO zaštitom: kotorskom zalivu. Nalazi se u Kaluđerovini, malom mjestu i ima direktan pristup moru, te na samo nekoliko minuta od mnogih okolnih turističkih atrakcija. Kompleks čine hotel, šest vila, restoran i beach club sa bazenom. Predstavlja jedinstvenu lokaciju za miran i opušten odmor u Crnoj Gori.

Centar zabave ljetnjih mjeseci je “La Perla Beach Club”, sa predivnom plažom i velikim, zaista magičnim bazenom, VIP ložom i restoranom, koji nudi “fine dining” iskustvo, uz ukuse mediteranske kuhinje, pretežno italijanske i francuske. Uz dnevne žurke sa gostujućim DJ-evima pored bazena možete uživati, jesti, piti i igrati, zabilježiti vaše nezaboravne trenutke i na taj način ih sačuvati zauvijek. Jer ten blijedi, ali uspomene ostaju vječno!

Ne treba zaboraviti da kompleks nudi i vožnju gliserom do Porto Montenegra i restorana “Adriatica” u Kamenarima. Ovo iskustvo preporučujemo svima!