Legend World Wide je internacionalni brend sa sjedištem u Srbiji. Jedinstvo svih podkolekcija ovog brenda, povezano sa harmoničnim odnosom cijene i kvaliteta, čini potpun koncept namijenjen modernoj ženi i muškarcu, koji pri tome, njeguju jednostavnost u svom stilu i načinu odijevanja. Sa internacionalnim dizajnom i nepogrešivim kvalitetom dizajniraju  stil savremenog čovjeka, koji zaslužuje svu sofisticiranost odjevnog predmeta. Proizvod kratkog vijeka nije predstavnik “Legend”-a. Svako zaslužuje svoju legendu, Legend World Wide je dio svake od njih.

Lagane forme, prijatni materijali, boje, dezeni… sve nam to mami osmijeh na lice kada biramo modne kombinacije tokom toplih dana. Bilo da spadate u grupu koja je priklonjena vanvremenskom stilu i klasičnim komadima ili jedva čekate da se poigrate sa bojama i dezenima, Legend World Wide je mislio na vas. Ono čemu ostaju vjerni i dajemo prednost su kvalitet i udobnost, jer ispred svega, važno je da se osjećate prijatno i sigurno u Legend World Wide komadima.

Ono što ovaj brend izdvaja od drugih je i novitet na crnogorskom tržištu u vidu online radnje. Internet je uveliko pojednostavnio način i postupak na koji obavljamo našu kupovinu. Svakim danom sve veći broj ljudi odlučuje se na online kupovinu zbog svoje jednostavnosti i prednosti koje ona nosi. Prvenstveno, online shop, za razliku od maloprodajnih poslovnica, nema radno vrijeme i otvoren je doslovno 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji i 365 dana u godini, bez obzira bio praznik ili neradni dan. Današnji način života je dosta ubrzan i često ne stignemo do radnje da nešto kupitmo, bilo da smo na poslu, u školi, na fakultetu, u saobraćaju ili jednostavno kući, pa je tu velika prednost online kupovine, jer u par klikova obavimo trgovinu, gdje god se nalazili. Ne morate ići u gužvu, gubiti vrijeme tražeći slobodno parking mjesto ili tražiti proizvode po policama radnje, i na kraju nezadovoljni otići kući praznih ruku, zbog toga što nijeste našli traženi proizvod. Osim ovih benefita, manje je stresa, jednostavno se kupuje online jer imate sve proizvode sa detaljnim opisom i specifikacijama nadohvat ruke na jednostavan način, svi proizvodi su dostupni, bez obzira na vašu lokaciju, kupovina je brza, sigurna i jednostavna. Cijene online radnje su uvijek tačne i aktuelne za dostupne proizvode, a u toku ste i sa akcijama, pa ne možete propustiti željeni artikal. Zaista sjajni benefiti, koji će “Legend” online shop preporučiti svima!

Garderoba: Legend

Nakit: „Per Lei Atelier“

Frizura & make – up: Vlado Beauty Bar 

Kosa: Alfa Ton Lekić

Mjesto snimanja: Metro Food

Fotografija: Marko Gardašević