Kompanija Samsung je danas, u prelijepom ambijentu bistroa “Vert” domaćoj javnosti u Podgorici predstavila 3 nova flagship telefona iz Galaxy S 20 serije, samo dvije nedjelje nakon svjetske premijere održane u San Francisku. Ova linija pametnih telefona dolazi sa potpuno novim dizajnom kamere, kombinujući vještačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom do sada, za fotografije savršenog kvaliteta.

“Od svog nastanka, S serija predstavlja simbol vrhunskih performansi. Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra nastavljaju tradiciju sprovođenja inovacija, uz izuzetne mogućnosti nove, revolucionarne kamere, koja prvi put može snimati u realističnoj 8K rezoluciji. Živimo u dinamičnoj društvenoj stvarnosti, u kojoj uređaj kao što je Galaxy S20 postaje ravnopravan saveznik savremenih poslovnih ljudi sa jedne, i modernih kreativaca koji sada mogu stvarati sadržaje gotovo bez ograničenja, sa druge strane”, izjavio je Milan Vujović, direktor Odjeljenja za advertajzing i korporativnu komuniakciju u kompaniji Samsung Electronics.

Budući da korisnici danas, više nego ikada ranije, snimaju svoju svakodnevicu i bilježe trenutke uz pomoć pametnih telefona, kamera je postala najvažnija stavka za sve koji kupuju novi uređaj. Galaxy S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 12 MP Dual Pixel tehnologije, dok S20 Ultra ima kameru od čak 108 MP, uz mogućnost uveličavanja sa Space Zoom-om do 100 puta, pritom fotografije ostaju visokog kvaliteta. Zahvaljujući najvežem senzoru do sada, rezolucija kamere je značajno povećana, što rezultira u više detalja i dodatnoj fleksibilnosti za uređivanje, isijecanje i zumiranje snimaka. Uz mogućnost snimanja u 8K rezoluciji, korisnici mogu da prave reallistične snimke, od kojih čak i oni napravljeni u nestabilnim uslovima izgleaju kao da su nastali uz pomoć profesionalne akcione kamere.

S obzirom na to da pripada Galaxy porodici uređaja, S20 serija donosi korisnicima sve benefite ovog ekosistema. Odlikuju je dobro poznate performanse i mogućnosti, koje se odnose na kameru, ekran, bateriju i sigurnost. Samsung Knox bezbjedonosni sistem štiti korisnike i njihove uređaje, primajući mjesečne i kvartalne izvještaje o sigurnosti. Na raspolaganju su i usluge koje omogućavaju pristup više od 5000 Samsung ili partnerskih proizvoda, putem Smart Things aplikacije.

Galaxy S20 biće dostupan u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i nebesko rozoj boji, Galaxy S20+ u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i kosmičko crnoj boji, a Galaxy S20 Ultra u kosmičko sivoj i kosmičko crnoj boji. Zvanična prodaja ovih modela počeće 13. marta, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 919 eura za Galaxy S20, 1029 eura za Galaxy S20+ i 1379 eura za Galaxy S20 Ultra.