U najstarijoj kući u Staroj Varoši, u ulici Kralja Nikole 36 u Podgorici, predstavljen je ljetnji program i nove kulinarije iz “Byblos” restorana.

Na samo dva minuta hoda, od Sahat kule u pravcu centra grada, iza zgrade TC Šofranac nalazi se najljepša i najstarija „Kuća Čubranovića“ iz 1630. godin, koja ovog ljeta postaje mjesto za uživanje u dobrom muzičkom programu i orijentalnoj hrani. Kuća je idealno mesto za koncerte, izložbe, zabave, karaoke i uživanje tokom vrelih dana i noći u bašti punoj cvijeća uz filmske projekcije. Ovo je mjesto gde su svoje koncerte imali Merima Njegomir, Branka Šćepanović, Zoran Kalezić i brojni mladi talenti iz  Crne Gore i regiona, kao što su Nina Strugar, Marija Božović, Andrijana Božović, Martina Vrbos, Jelena Zvicer…

„Svakog petka i subote planiramo akustični muzički program koji prate snižene cijene pića i hrane. Ono što sa ponosom najavljujemo jesu ponoćni koncerti jednom mjesečno, tako da će 25. juna od 23h ovu sezonu započeti najbolji crnogorski violinista Igor Pejović sa svojim kvartetom. Takođe, velika muzička zvijezda Željko Samardžić će u našoj kući imati promociju svog novog albuma koju željno isčekujemo“, istakle su u ime cijelog tima Bojana Minić i Sanja Milosavljević.

Stara Varoš mora biti živa. U njoj se mora osjetiti duh starih vremena, koji povezuje mlade talente i umjetnike sa nasleđem. To je ono što nedostaje strancima koji hoće da otkriju Crnu Goru. Kuća priča brojne priče koje morate prepričati vašim unucima.  Na ovom lokalitetu je očuvan duh starih vremena, a u restoranu Byblos su pripremili savršen spoj orijentalne i crnogorske kuhinje.

Sada vas očekuju nova jela sa roštilja, meze, obrok salate po znatno povoljnijim cijenama. Novi tim restorana je fokusiran na lokalno tržište. Ukusi starih orijentalnih vremena su predstavljeni  novim jelima.  U ovom autentičnom restoranu svako može naći jelo za sebe i mjesto je dobrog ukusa i zdrave hrane. Takođe, možete uživati i u nargilama. Vaši kućni ljubimci su takođe dobili svoj kutak sa besplatnom hranom i vodom u bašti ove kuće.

Tokom juna meseca najavlili su i besplatnu vožnju do restorana za sve goste iz Podgorice, koja se može poručiti pri rezervaciji mjesta u restoranu. Za sve informacije možete ih kontaktirati na brojeve telefona +382 67 555 715 i +382 67 635 217.