PETITE JOLIE: Popularna brazilska poslastica dostupna i kod nas!

Petite Jolie, popularna brazilska modna poslastica poznata je po obući i torbicama koje neodoljivo podsjećaju na gumene bombone, a osvajaju svojim voćnim bojama, slatkim uzorkom i maštovitim detaljima! Prepoznatljiv po svom međunarodnom kvalitetu i maštovitom dizajnu, Petite Jolie u bogatoj ponudi nudi neodoljive modele baletanki, japanki, sandala, torbi i ostalih modnih dodataka, namijenjenih svim ženama koje cijene visoki kvalitet i unikatan stil. Savršen dizajn i odlična izrada su ovaj brazilski modni brend svrstali u sam vrh must have komada kojima niko ne može odoljeti. Moderne boje poput roze, žute, plave, uvijek aktuelne bijele i crne protežu se kroz sve kolekcije, a glitter srebrna i zlatna i ove sezone pomjeraju modne granice. Vrhunski materijali i divna paleta boja s dodirom mirisnog cvijeća i brazilskog tropskog voća prisutni su u svim modelima iz kolekcija koje će vas očarati, pa ćete lako razumjeti zašto je Petite Jolie najslađa ženska obuća na svijetu!

Kolekcija odiše ljupkošću, o čemu govori i samo njeno ime. Srećnice koje će je nositi zasigurno će ovog ljeta privlačiti pažnju obućom i torbicama atraktivnih boja i materijala. Uz baletanke svih vrsta, u kolekciji se nalaze i cipele visokih potpetica kao i vedre i praktične japanke za plažu. Uz to ne treba zaboraviti i prateće torbice.

Inače, Petite Jolie je jedan od najuspješnijih projekata brazilske multinacionalne kompanije Aniger koja je ekskluzivni proizvođač poznatih svjetskih brandova Nike, New Balance Michael Kors za Brazil i cijelu Južnu Ameriku. Svi Petite Jolie modeli proizvedeni su u ograničenim serijama i prodaju se na odabranim prodajnim mjestima, održavajući tako ekskluzivnost brenda. Petite Jolie predstavlja modernu lifestyle ženu u svijetu u kojem urbano i prirodno, globalno i lokalno, organsko i tehnološko, žive zajedno.

Volite li ugodnu, a trendy obuću kojom ćete začiniti klasičnije kombinacije ili naglasiti stil, već danas isprobajte Petite Jolie obuću. Na modnim se detaljima gradi stil. Upravo zato u ruku uzmite jednu od Petite Jolie torbica koje su inspirisane sladoledom, tropskim voćem, bombonima. Možete li odoljeti? Mi ne!

Ovu zanimljivu obuću možete potražiti preko Petit Jolie distributera za CG, na njihovom štandu u TC Delta City.