1.  Nataša Bekvalac

Kana: Lijepa Nata je nedavno preživjela pravu životnu dramu, a sada se vratila na muzičku scenu ljepša i jača nego ikada. Poznato je da voli jednostavnost u bojama i ekstravaganciju, što je pokazala i na „Hello“ party-ju. Bijela elegantna kreacija Mihana Momose, kojem je inače vjerna od njegovih početaka, istakla je sve ono najljepše na njoj i učinila da ova zvijezda ponovo zablista u svom punom sjaju!

David: Nata je zaista ‘”fearless”, kako i sama Mihano Mamosa kreacija govori. Ova haljina je pun pogodak. Jako mi se dopada!

2. Anastasija Ražnatović

Kana: Ova dvadesetogodišnjakinja uvijek je savršeno stilizovana i prava je modna inspiracija, što je pokazala i ovog puta, pojavivši se u haljini Predraga Đuknića. Inače je poznata po urbanom i neformalnom stilu, često vrlo originalnom (te njene kombinacije se meni najviše i dopadaju). Spaja naizgled nespojive kombinacije i uvijek je drugačija, što je za svaku pohvalu.

David: Cipele su perfektne, haljina je odlična. Super ide uz Anastasiju, njenu energiju i njenu figuru. Odlično!

3. Marina Visković

Kana: Marina svoje obožavaoce često iznenadi nekom originalnom odjevnom kombinacijom, ali i elegantnim sexy izdanjima, koja joj odlično pristaju. Dopada mi se njeno poigravanje stilovima, zaista rijetko kada pogriješi. Ono što smatram punim pogotkom je i njena saradnja sa Elenom Nikolaevnom, koja je jedan od najtraženijih stilista na ovim prostorima. Na Marininom profilu uvijek možemo pronaći i po neki modni trik za svoj stil, informisati se o modnim komadima koji su za nju must have, ali i i o svečanim kombinacijama pripremljenim isključivo za njen nastup. Žuta fenomenalna haljina Biljane Tipsarević koju je odabrala za ovu priliku je zaista fascinatna i sigurna sam da je Marina „ukrala show“ ovog puta, ne samo zbog stajlinga već cjelokupnog utiska: odjevna kombinacija, frizura, make – up, sve je odlično uklopljeno, pa ona plijeni svojom pojavom.

David: Marina je moja mezimica! Osim što je jako dobar čovek, Marina je prelepa, zajedno sa Elenom Nikolaevnom, Marina polako ide ka tronu. Biljanina haljina je kao stvorena za nju i ova žuta boja je super osvežavajuća, ako pogledamo sve ove tamne, budući da je crna dominirala ovaj put.

4. Katarina Grujić

Kana: U slučaju Katarine Grujić, koja je, svakako jedna od najzgodnijih pjevačica na domaćoj estradi, definitivno važi ona „Manje je više“. Katarina je neko ko voli istaći svoj seksipil provokativnijim stilom, ali mislim da je ovog puta, u haljini Husa Cobića, našla pravu mjeru seksipila i elegancije. Kroj je zanimljiv, odmjeren, uz lijepo odrađen dekolte, koji otkriva sasvim dovoljno. Zadržan je sexy styling, a nije se otkrilo previše, pa je, po mom mišljenju, na pravi način otkrila svoju zavodljivost. Crno i efektno!

David: Katarina je kao zlikovac iz Diznijevih bajki. Haljina je fantastična. To je Katarina! Upadljive kreacije koje samo ona može da iznese.

5. Jelena Gavrilović

Kana: Nesporno je da ova glumica posjeduje prirodnu ljepotu, gracioznost i stil kojim plijeni. Ona ostavlja utisak, bilo da nosi dvorske haljine u predstavama, bilo da je u jeansu i kožnoj jakni u šetnji gradom. Raskošna kreacija Darka Kostića zaista je čini prepoznatljivom na ovom događaju.

David: Darko Kostić je naš najbolji dizajner. Nema polemike oko toga! Osim što smo ovu haljinu već videli na Marini Visković u spotu za numeru “Moj Pakao”, drago mi je da naše glumice idu putem dobrog stila. Jelena svakako po odevanju odskače iz svoje branše. Fantastično izgleda.

6. Jovana Nikolić Mišković

Kana: Jovana je od slatke djevojke izrasla u pravu ljepoticu, koja je uvijek lijepo obučena, ali tako da to izgleda kao da ne pridaje modi previše značaja. Ovog puta je „iskočila“ iz svojih okvira i svoju ljepotu i harizmu „upakovala“ u efektnu kreaciju Lepe Danojević. Vidi se da se u njoj osjeća odlično i komotno, prosto zrači.

David: Jovana je neko ko uvek igra na sigurno. Za nekog je ova kombinacija smela, ali meni je jednostavna. Žao mi je što neko kao ona ne eksperimentiše previše. Mislim da bi sve iznela sjajno. Samo treba hrabrosti.

7. Milica Pavlović

Kana: Milica rijetko kada griješi u odijevanju, njen izgled dolazi do izražaja u svemu što nosi. Crvena haljina Kristine Mijačević stoji joj kao salivena, međutim, iako uvijek nepogrešiva, čini mi se kao da je njen stil uvijek isti i da ne „odskače“ previše svojim autfitima u smislu autentičnog pečata istom.

David: Podseća me na neku kinesku vladarku, falili su samo štapići u kosi. Okej je.

8. Hana Hadžiavdagić Tabaković

Kana: Hana je definitivno osoba koja „puca“ od samopouzdanja i koja može da iznese jednu ovakvu kreaciju Matije Vuice. Hana je na crvenom tepihu odlično izgledala, ali moram priznati da mi se od svih do sada komentarisanih dama, njen stajling najmanje dopada, a frizura i šminka takođe ne ostavljaju prevelik utisak. Konkurencija je zaista jaka ovog puta iako je i ona odabrala model koji koji joj pristaje i koji je sigurno bio primijećen.

David: Zašto Hana sedi na zavesi? Ah to je njena haljina. Vuica je definitvno promašio profesiju, bolji bi bio kao dekorater prostora. Hana i on mogu zajedno ostvariti saradnju sa KARE kućom nameštaja. Jedino sto mi se dopada je ‘DiOr’ torba koja je negde u pozadini.

Pogodak: Marina Visković/Anastasija Ražnatović

Promašaj: Hana Hadžiavdagić Tabaković

*Izvor: Trendy portal