Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja podstiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine. U središtu kampanje pod nazivom Escapade su ključni komadi iz kolekcije proljeće/ljeto 2023. vodećih svjetskih modnih brendova, koji se ističu poput fatamorgane među bogatim nijansama maslinaste, oker, zlatne i žute boje pustinje.

Zvijezde reklamne kampanje Suzana Horvat i Dalibor Urošević pozirale su u vječnom denimu, jaknama u braon i bež tonovima, majicama čija je glavna odlika udobnost ali i komadima smjelih dezena, u kojima možete istraživati pejzaže jutrima, plaže popodne, koktele i večere na zalasku sunca, i u kojima ćete plesati kada padne noć. Ništa manje važni su i aksesoari, uključujući torbice u jarkim nijansama i platnene kape, koji na savršen način kompletiraju predstavljene look-ove.

Inspirisana regenerativnom moći sunca i pustinje, kampanja Escapade poziva na pustolovinu i hrabrost da se otisnete u nepoznato. Ako postoji nešto što će vas dovesti u raspoloženje za avanturu, osim rezervacije putovanja, to je planiranje vaših outfita ovog proleća.

Istražite novu kolekciju u multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends ili online i odvažite se da ispričate autentičnu, ličnu vizuelnu priču kroz komade koji naglašavaju vaše vrijednosti, karakter i snagu.

Credits:

Modeli: Suzana Horvat za Premium Models Paris i Dalibor Urošević za Demons Model Management

Kreativna i art direkcija, fotografija, styling: Jelena Milovanović i Jelena Mitić, Vis À Vis creative

Videograf: Ivica Nikolić

MUA: Milica Ilić za studio Ene Jović