Brend “Eagle stone” novi je crnogorski brend, osnovan ove godine na Cetinju. Brend nam donosi kvalitetne, brendirane muške i ženske polo majice, a odnedavno su u ponudu uvrstili i popularne “džeparice”. Ono što klijenti brenda sa nestrpljenjem očekuju su i komadi za jesenju sezonu, poput dukseva, prsluka i sl.

“Eagle stone” je brend sa pričom i dušom. Ime je dobio po jednom od najprepoznatljivijih simbola crnogorske Prijestonice, Orlovom kršu. Na Orlovom kršu, brežuljku koji se uzdiže i dominira jugozapadnim dijelom Cetinja, u blizini Cetinjskog manastira, nalazi se mauzolej vladike Danila, osnivača novog Cetinjskog manastira i dinastije Petrović Njegoš. Kao takav, Orlov krš je simbol postojanja crnogorskog naroda i njegove crkve. Zato i ne čudi što je brend ovako dominantnog imena nastao na Cetinju, koje je simbol crnogorske nacije i države i grad časti, hrabrosti i odanosti pojedinca prema svojoj zemlji.

Brend su već podržale brojne ličnosti iz crnogorskog javnog života (sportisti, pjevači, blogeri), a posebnu ulogu u samoj promociji imaju ugledni Cetinjani.

*Fotografija: Simona Vujović