Znamo da ste denim djevojka, ali takođe znamo da vam je u nekom momentu dosta jeansa! Pogotovo tokom ljeta, tijelu je potrebno da diše u laganijim modelima. Kada kažemo laganijim mislimo na svilene, lepršave i široke pantalone, koje već nekoliko sezona za redom opstaju kao jedan od glavnih modela ljeta. Malo po malo u modu su se „uvukle“ svilenkaste pantalone koje krojem, materijalom i šarom podsjećaju na svilene pidžame. I dok su modni znalci u početku ovakve pantalone karakterisali kao puke pidžame, uz svečane košulje ili majice, one mogu da budu super izbor za važne prilike. Jedne ovakve šik pantalone sa odabranim dezenom će vašem stilu dati dozu bunta.

Danas u svijetu mode duks prevazilazi sportsku modu. Modne blogerke su oduševljene duksevima, pa ih često možemo vidjeti kako hrabro kombinuju sporske dukseve sa elegantnim suknjama, ženstvenim aksesoarima i visokim štiklama. Epitet “kralja među duksevima” svakako nosi oversized duks, koji se može nositi kao haljina ali i sa različitim komadima, kao što su suknje, kratke pantalone i sl.

Haljine sa vezom predstavljaju još jedan veliki trend koji će obilježiti ljeto. Čipka, volani, mašne i neobični prorezi koji otkrivaju određene djelove tijela, oduševiće dame koje vole da naglašavaju svoj seksipil. Riječ je o klasičnim siluetama haljina koje su, praćene trendovima, osvježene stylish detaljima.

Frizura: Đuro Krivokapić

Fotografija: Marko Gardašević