“Furla” je brend koji je stvorila porodica Furlanetto prije više od 80 godina i jedna je od rijetkih italijanskih marki koja i dan danas i dalje održava porodično vlasništvo u kombinaciji s jakom menadžerskom strukturom kompanije: Tradicija koja se stalno obnavlja. Sjedište je u Bologni, u istorijskoj vili iz 18. vijeka. Odavde se, sa stalnom predanošću, brend razvija i širi na međunarodna tržišta. Od Londona do Tokija, New Yorka, Singapura, Furla brend je izraz autentičnog italijanskog stila, što znači prirodnu eleganciju, prefinjenost i kreativnost. To je svijet u kojem su jednostavnost i ljepota ispreplijetani u izvornom jedinstvu koji je nepogrešivo Furla.

Furla u svojoj ponudi ima kožne torbe, novčanike, sunčane naočare. Prepoznatljivi su najviše po atraktivnoj kolekciji ženskih i muških torbi koje su osim privlačnog izgleda i veoma praktične, izrađuju se u kombinaciji prevrnute i glatke kože ili kože i nekog drugog kvalitetnog materijala. Tu su i kaiševi, sunčane naočare, brojni dodaci za ključeve, ipad, ipod, i slično.

Ovaj brend od danas je dostupan i na crnogorskom tržištu, i to zahvaljujući buticima “Firma” i “Hit”. Prvi “Furla” mono – brend shop otvoren je danas u Bulevaru Džordža Vašingtona 71, i nudi najnovije kolekcije ovog brenda.

Garderoba: Fantasia di Yeya

Frizura: Di Studio

Minđuša: Nakit “Amely”

Fotografija: Marko Gardašević