U okviru druge večeri Mionetto Prosecco Montenegro Fashion Week-a, prikazana je jedna muška kolekcija, i to kolekcija fantastičnog Boška Jakovljevića, koji je na pisti ove manifestacije napravio istinski scenski spektakl. Svima dobro poznati Boško oduvijek je važio za jednog od najbolje obučenih muškaraca. Svoju ljubav prema modi, on je još jednom izrazio kroz novu kolekciju koju je predstavio ovom prilikom.

Kolekcija Martini Vesto by Boško napušta stroge forme i dezene za svakodnevni izgled, ali ne isključujući poslovni look. Predstavljena kolekcija isnpirisana je duhom sadašnjeg vremena i brzinom života u metropoli, dok u najnovijoj kolekciji brenda Faktory by Boško kreator nudi kombinaciju urbanog i sportskog stila.

Publika je, kako se i očekivalo, sjajno prihvatila nove modele jednog od naših najpoznatijih kreatora. U izradi su korišćeni najkvalitetniji materijali dostupni u Srbiji, a ideja vodilja, po riječima samog Boška, bila je da obuče sebe i druge. Primjetna je mješavina streetglam-a i urbane mode, koja postepeno prelazi u romantično i moderno. Dok većina dizajnera ima istu retoriku u kolekcijama za hladne mjesece u godini, to je daleko od pravca u kome nas Boško vodi. On se opredjeljuje ne samo za boje (crvena, oranž, plava, zelena), već i za neke od najrazličitijih komada koje možete zamisliti u muškoj odjeći. Dizajner je kolekciji dodao više casual chic komada za one prilike kada čovjek želi da se osjeća opušteno, ali istovremeno treba da izgleda dobro.

*Fotografija: Nikola Pejović