Bez obzira na to kakvi su vam planovi za proslavu ovog dana, ukoliko ste u potrazi za outfitom koji će najbolje prikazati vaš stil ili poslati poruku, Legend za vas izdvaja par savršenih predloga.

ROCK DIVA
Ponesite kombinaciju sa daškom rock glamstila, i impresionirajte svojim izgledom. Dodajte malo romantike i ponesite crveni karmin, i budite prava rock diva.
ROMANTIČNA I ŽENSTVENA
Ukoliko si prava romantična duša, Legend je spremio komade koji će na najbolji način pokazati tvoju nježnu stranu. Nevjerovatan print, inspirisan pop kulturom i grafitima u kombinaciji sa najljepšim riječima i floralnom podlogom, učiniće za zablistate i budete potpuno unikatne.
BOHO PRINCEZA 
Ljubiteljke boho stila biće oduševljene bluzom ili haljinom iz Legend nove kolekcije. Lepršavo, nježno, ženstveno… ležernost koja će ostavititi sjajan utisak.
RETRO ŠIK
Retro nikada nije bio toliko šik, kao u novoj Legend kolekciji. Tufne, crveni detalji i A forme, odličan su predstavnik ovog modnog pravca koji se u velikom stilu vraća na modnu scenu. Zaljubićete se u ovaj predlog, i blistati za #8March.