Dama koja je rođena i živi u Berlinu, rodom iz Prijepolja, ali je čitavu deceniju provela na relaciji Berlin – Beograd – Prijepolje, dugo je istraživala fenomen ’’balkanske lepote’’ kao i činjenicu da su naše žene, i pored teških uslova u kojima se na ovim prostorima živi, i dalje među najljepšim i najnjegovanijim ne samo u Evropi, već i u cijelom svijetu. Kada vidite jednu vrhunsku ljepoticu, našminkanu, isfeniranu, i od glave do pete ’’skockanu’’, kako šeta ulicama Berlina, Beča ili neke evropske metropole, velika vjerovatnoća će biti da je ta ljepotica, ako ne iz Rusije, onda iz neke od država EX Jugoslavije.

Kako je naša poštovana sagovornica ovaj fenomen jako rano uočila, a i sama je, završivši kozmetičku školu u Berlinu i radivši u industriji ljepote za prestižne kuće poput Chanel-a, Dior-a, Laure Mercier i drugih, lijepo ’’ispekla’’ svoj zanat, odlučila je da svoje nepresušno umijeće i tajne koje je u poslu naučila, nesebično podijeli i pruži našim ženama. Tako je nastala ideja za BB Glow tretman u njezi kože.

“Ideja za BB Glow je nastala kao posledica stalne potrebe za inovacijama u službi ljepote. Naše djevojke su jako zainteresovane za sve što se na tu temu dešava na svjetskom nivou, i prava je šteta ne pružiti im mogućnost da tako nešto postoji i u Beogradu. Moj prijatelj, a sada i kolega (jer radimo zajedno u sklopu salona ’’Beauty Concept Store’’ u hotelu Hyatt u Beogradu), čuveni beogradski frizer Stevan Radivojević, bio mi je velika podrška na samom početku kada sam tražila šta bi to bilo ono ’’nešto’’ što je potrebno našim ženama, a čega još uvijek nema na tržištu Balkana. Ohrabrio me je da se osmjelim na ovaj potez, ali me i povezao sa divnom Anastasijom Ražnatović koja je postala i zaštitno lice mog brenda, kojim je ona prezadovoljna, kao i mi njome. Zaista sam mu jako zahvalna na svemu što je učinio za mene i bezrezervnoj podršci  koju mi pruža”, rekla nam je Koviljka Skrobonja, žena koja stoji iza BB Glow koncepta ljepote.

“Ono što bih još naglasila jeste to da je BB Glow jedan izuzetno prijatan i bezbjedan tretman kojim postižemo ujednečen ten. Na potpuno bezbolan i neškodljiv način uklanja sve fleke i nepravilnosti, a efekat tretmana je gotovo trenutan. Na svjetskom tržistu postoji već deset godina, a kod nas je sada prvi put dostupan”, kaže Koviljka, koja je, svakako, sagovornica od koje možete saznati mnogo toga, a tiče se ljepote.

Koviljka će u periodu od 13-15. aprila u Podgorici raditi kako tretman, tako i edukaciju za isti, a vaš termin možete zakazati preko sjajnog beauty concept store-a “Sophie’s Beauty Line”.

*Autor: Kristina Mogul