1. Hyalogy “P” efekat emulzija za kristalno čisto lice
Emulzija za prvu fazu čišćenja specijalno je dizajnirana za kožu koja je izložena stresu i zagađenosti svakodnevnog života u gradu. Skvalan emulzija veoma djelotvorno uklanja nečistoću i masnoću koje mogu da se pronađu u šminki, kao i one koje koža sama luči. Ova formula, koja u sebi sadrži komponente za omekšavanje, ne samo da čisti kožu, već je oporavlja i obnavlja njen hidrolipidni omotač, koji je ključan u sprečavanju pojave bakterija. Pored toga, kompleksi sitnih molekula prodiru duboko u pore kože, čiste je i tako sprečavaju stvaranje komedona. Proizvod je namijenjen svim tipovima kože.

2. Hyalogy blagi losion za lice 
Savršen izvor hidratacije namijenjen i veoma suvoj koži. Jedinstveni kompleks aktivnih molekularnih sastojaka losiona pružaju zadržavanje vlage duboko u koži jako dugo, povećava otpornost kože na infekcije i smanjuje upale. Redovnom upotrebom povećava se imunitet kože, njegova aktivna formula stimuliše regeneraciju ćelija i metaboličke procese, znatno povećava propustljivost kože. Losion djeluje na sve slojeve kože, pružajući joj odmah duboku hidrataciju. Losion je namijenjen za svakodnevnu upotrebu i za sve tipove kože.

3. Hyalogy hidrirajuća gel kema i maska za lice 
Gel je posebno dizajniran za brz oporavak oštećene kože koji dubinski hidrira kožu. U svom sastavu ima koenzim Q10 i vitamin C koji imaju snažan antioksidativan efekat. Povećava gustinu i gipkost kože sa vidljivim lifting efektom. Gel može da se koristi kao poslednji korak u dnevnoj njezi kože, a može da se koristi i kao aktivna maska da koži pruži zdrav i blistav sjaj. Preparat ne izaziva pojavu komedogena (mitisera) i namijenjen je svim tipovima kože.

4. Hyalogy Platinum krema za dio oko očiju
Krema sa organskom jonizovanom platinom sitnih molekula, koja pruža otpor svim poznatim oblicima aktivnog kiseonika, pruža podmlađeni izgled najugroženijem od boranja i najosjetljivijem predjelu oko očiju. Jedinstvena formula jača zidove krvnih sudova, povećava tonus kože i poboljšava krvnu i limfnu mikrocirkulaciju u predjelu oko očiju, smanjuje kesice i tamne kolutove oko očiju. Krema podmlađuje kožu nivelisanjem pigmentacije, sprečava oticanje, hidrira i tonira kožu.

5. Hyalogy tečnost za skidanje šminke oko očiju i usana
Savršeno sredstvo za skidanje šminke osmišljeno je da uklanja šminku oko očiju i sa usana. Ova formula bazira se na biljnim ekstraktima i prirodnim uljima. Uklanja nečistoću bez narušavanja prirodnog zaštitnog sloja kože. Osim što dubinski čisti, skidač šminke pomaže drenažu toksina i umiruje iritacije, aktivira mikrocirkulaciju i znatno povećava djelotvornost preparata koji se nanose nakon čišćenja. Pored toga, ovo blago sredstvo djeluje protivupalno i antialergijski. Preparat je namijenjen svim tipovima kože.