Kana je dala sve pohvale za predstavljanje različitih stilova u spotu: “Mnogo mi se dopada ta raznovrsnost, i kombinacije koje se kreću u rasponu od sportskog i casual looka do najklasičnije elegancije. Takođe, vidno je da Davor dosta ulaže u sebe i svoj izgled, pa, samim tim, i svaki outfit dobro izgleda na njemu.”
“Na ovim fotografijama imamo priliku da vidimo neformalne kombinacije, koje pokazuju da je i ove sezone sportska elegancija dominantna u muškoj modi. Sportska elegancija je odjevna kombinacija sa kojom muškarci ne mogu da pogriješe. Ovo znači da ležerne modele mogu iskombinovati sa elegantnijim komadom odjeće. Uz pomoć ovakvih kombinacija muškarci su spremni na sve prilike i izgledaće uvijek savršeno. Posebno mi se dopadaju neobični duksevi, kombinovani sa klasičnijim modelom pantalona/farmerki”, objasnila je Kana.
“Ovdje nam Davor donosi dašak italijanskog stila i uticaj stila “kralja Instagrama” Mariana di Vaia, koji ja lično obožavam. Jedna ovakva dandy kombinacija prosto razoružava i demonstrira prefinjeni ukus za modu”, završila je naša blogerka.