Od prvih modela koji slave klasični američki stil do inovativnih krojeva i logomanija trenda, Tommy Hilfiger u svakoj novoj kolekciji ostaje vjeran svom upečatljivom stilu koji nikada ne izlazi iz mode. Prepoznatljiva kombinacija crvene, bijele i plave boje, ove sezone obogaćena je pravom fuzijom kolorita, pa modeli iz ove kolekcije dolaze u zemljanim nijansama poput bež i braon, ali u nijansama hibiskus bordo, ciklama i smaragdno zelene. Teško je odoljeti i hladnim tonovima kraljevsko plave nijanse koja se preslikava na nekim od modela. Besprekorni krojevi, klasične siluete i preppy vibe – sve ono zbog čega volimo Tommy Hilfiger, i ove sezone je u fokusu modne vizije brenda.

 

Kreativni tim Tommy Hilfiger i u ovoj kolekciji pravi i trendy pomake kada su u pitanju krojevi. Oversized modeli dominiraju, a ležernije komade koje su žene tražile u muškim modelima sada su prilagođene svima. Cijela linija jakni, dukseva i majica koje potpisuje ovaj kultni američki brend gotovo da su potpuno unisex, pa je identičan dizajn prisutan i u muškoj i u ženskoj kolekciji. Ova dvosmislena priroda je, ujedno, možda i najsavremenija komponenta Hilfigerovog elegantnog dizajnerskog etosa: da, kolekcija je stigla i sa muškom i sa ženskom odjećom, ali postoji meka tačka u kojoj se to dvoje neprimijetno spaja. Muške predimenzionirane ragbi košulje mogu se nositi i kao haljine, glomazne višebojne koledž jakne kombinuju se sa različitim modelima suknji, a kardigani sa novim dizajnerovim TM monogramom najpoželjniji su komad kolekcije.

Ženski džemper sa kragnom       Ženski duks sa kapuljačom    Karirani ženski džemper   Vunena bež haljina                 Cvjetna ljubičasta haljina   Kratak ženski kaput

 

Novi monogram Tommy Hilfiger je kreirao sa britanskim ilustratorom i grafičkim dizajnerom Fergusom Purcell-om. Novi logo se prvi put pojavljuje upravo u ovoj kolekciji, koja je prikazana na pisti u septembru, tokom Nedjelje mode u Njujorku. Nakon opsežnog istraživanja arhive Tommi Hilfigera, Purcell je reinterpretirao motive koje je otkrio na komadima s potpisom iz istorije dizajna brenda. Napravljen od prepletenih T i H, monogram ima za cilj da donese novu perspektivu prep korijenima brenda.

Monogram ženska jakna     Pamučni ženski duks    Monogram ženski kadigan    Monogram ženska košulja

Kada govorimo o muškim modelima, moglo bi se reći da je kolekcija inspirisana srednjom Amerikom u kojoj se predivna priroda miješa sa gradskim šarmom nekih od najživopisnijih i najzanimljivijih mjesta koje Sjedinjene Države imaju da ponude. Ovo je rezultiralo viškom kreativnosti, pomorskim i vojnim uticajima u kombinaciji sa potpisom Preppy look. Kolekcija je šarena, opuštena, kul i autentična Amerikana. Kolekcija je vrlo raznovrsna i sadrži dosta različitih odjevnih modela. Majice, dukserice, pantalone, džemperi i košulje dostupne su u različitim bojama i veličinama i vjerujte nam da će svako do vas uspjeti da pronađe nešto čime će se zadovoljiti.

Muška monogram majica Bordo muške pantalone  Karirana muška natkošulja Monogram muška jakna              Muška logo jakna

Mješavina printova i tufni donosi neočekivan obrt strukturisanim siluetama. Najfiniji materijali kao što su tvid, vještačko krzno na jaknama i kaputima, i raskošni džins, daju luksuzni izgled ovoj kolekciji. Savršen kroj tvid kaputa, strukiranih blejzera i pantalona odlično se uklapa u svaki outfit. Od odjeće i aksesoara, do  donjeg veša, Tommy Hilfiger zimska kolekcija odiše snagom i samopouzdanjem, predstavljajući novo viđenje stila jedne ere.

Bež ženska kapa   Grudnjak sa printom   Ženski bade mantil   Karirana ženska torbica   Teget ženske čizme

Istražite Tommy Hilfiger kolekciju i izaberite svoju omiljenu odjevnu kombinaciju, jer vas odabrani modeli iz jesen/zima kolekcije čekaju u Tommy Hilfiger radnji u shopping centru „BIG FASHION” u Podgorici, kao i u Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Kotoru, Budvi, Nikšiću i Baru. Ukoliko više volite shopping iz udobnosti vašeg doma, kolekcija je dostupna i na webshopu fashionandfriends.com i putem F&F aplikacije.